ερωτικη χαρτομαντεία Λένορμαντ 6/03 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.03 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 06. Τα σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )
Ψυχική και ερωτική απομόνωση, ερωτική ψυχρότητα – απομάκρυνση, διάθεση χωρισμού, ψέματα αγάπης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Θα περάσετε αρκετά καλά αυτήν την περίοδο και με πολύ κόσμο να σας ενθαρρύνει. Επιπροσθέτως … δεν θα λείψουν και οι αναζωογονητικές περιπέτειες…!

 

ζωδια – Καρκίνος: Ότι πιο καλό και τυχερό μπορεί να σας συμβεί αυτό το διάστημα. Η μια και μοναδική προϋπόθεση είναι… να είστε εσείς καλά και να χειριστείτε τα πάντα έξυπνα.

zodia-taro-45

 

ζωδια – Ζυγός: Η έντονη κοινωνική σας ζωή θα σας κάνει να βάλετε ένα τέλος σε οτιδήποτε πια δεν δύναται να διορθωθεί. Αν πιστεύετε ακόμα στον εαυτό σας, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα… σύντομα!

ζωδια – Αιγόκερως: Μην αφήστε για την τελευταία στιγμή την ανακοίνωση των αποφάσεων σας. Αν σε κάτι πια δεν χωρά άλλη αναβολή – πίστωση χρόνου, τότε κινηθείτε και σώστε στον εαυτό σας χρόνο και ενέργεια.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Μην αφήστε τις επαγγελματικές οι προσωπικές σας φιλοδοξίες να μπουν πρακτικό εμπόδιο σε μια σχέση που έχει καλές προοπτικές, και σας καλύπτει… σε πρώτη φάση.

ζωδια – Λέων: Έντονη και ερωτική θα είναι η ζωή που θα έχετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, όπου όλα όσα επιθυμείτε, άτομα, δράσεις καταστάσεις θα περιστρέφονται γύρω από εσάς.

ζωδια – Σκορπιός: Αφήστε τις υπερβολικές και παράτολμες ενέργειες γύρω από την συναισθηματική σας ζωή. Δεν είναι η εποχή για πειραματισμούς… και ιδίως αν υπάρχει σχέση – γάμος.

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε κουραστεί από τις ανατροπές και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στον δρόμο σας. Αποφασίστε να βάλετε και ένα ηχηρό τέλος στις κακές σας συνήθειες… και φυσικά και στα λάθος άτομα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Επιχειρήστε μια νέα αρχή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και ανατρέψτε τις λάθος δράσεις που έγιναν στο παρελθόν, μέσα από τις τότε κεκτημένες – υψηλές ταχύτητες.

ζωδια – Παρθένος: Θέστε το βασικό ερώτημα στον εαυτό σας… ‘ποιος είναι ο αδικημένος σε αυτήν την σχέση’? Διαχειριστείτε την απάντηση προς όφελος σας και δράστε έξυπνα.

ζωδια – Τοξότης: Η αλλαγή στάσης που έχετε επιβάλει στον πολυδιάστατο εαυτό σας, έχει τελικά θετικά αποτελέσματα και μέσα στην ερωτική σας ζωή. Συνεχίστε και θα δείτε και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι ρυθμοί είναι έντονοι και οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί… ωστόσο μην παραμελείτε την ύπαρξη του ερωτικού σας ταιριού… που σας έρχεται με παράπονα.