ζωδια για ελεύθερους 6/03 Κυριακή

theleis-epityxia

 

ζωδια κριός
Ήρθε η ώρα να πάψετε να περιμένετε πότε θα σας προσέξει κι εσάς ο φτερωτός θεός του έρωτα, και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Φροντίστε να δράσετε κάπως τώρα, που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την πιθανότητα για ένα καινούργιο ρομάντζο. Μην σπαταλήσετε χρόνο να σκέφτεστε ξανά και ξανά κινήσεις τακτικής, κινηθείτε τώρα!

 

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα δεν είναι η κατάλληλη να πάρετε το ρίσκο που θέλετε, χωρίς να το σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά. Δεν πρέπει να δρούμε αψήφιστα σε ό,τι αφορά θέματα καρδιάς. Φροντίστε να έχετε ζυγίσει καλά όλα τα ενδεχόμενα πριν κάνετε το οριστικό βήμα.

ζωδια δίδυμοι
Αφού βλέπετε ότι ο μικρούλης Έρωτας σας αγνοεί συστηματική, γιατί δεν αποφασίσετε να δράσετε μόνοι σας; Μπορεί να το κάνει και επίτηδες! Οι πιθανότητες να βρείτε την αληθινή αγάπη, αν αποφασίσετε να ξεμυτίσετε επιτέλους από το σπίτι και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, είναι και πρακτικά περισσότερες από τώρα. Εντοπίστε κάτι ενδιαφέρον που γίνεται στην πόλη απόψε και βγείτε για να «δείτε» και να σας «δουν»!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Είστε εξαιρετικά χαρισματικοί στο να προσφέρετε στους άλλους και να τους φροντίζετε. Όμως θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε ιδιαίτερο για τον εαυτό σας και μόνο; Τη μέρα σήμερα πρέπει να την αφιερώσετε αποκλειστικά στη δική σας φροντίδα. Καλοπιάστε τον εαυτό σας, με κάτι που ξέρετε ότι πάντα σας κάνει να χαμογελάτε.

ζωδια λέων
Ο ενθουσιασμός που νιώθετε σήμερα για μια καινούργια σας ιδέα, είναι μεταδοτικός! Όποιος βρεθεί αρκετά κοντά σας για να σας ακούσει, προσέχει και επωφελείται από όλη αυτή τη θετική ενέργεια που σας έχει κατακλύσει. Είστε σαν μια δραστήρια σβούρα και πραγματικά όλοι αναμένουν να δουν τι σας έχει εμπνεύσει τόσο πολύ…

zwdia

ζωδια παρθένος
Η ένταση σας έχει καταβάλει και πρέπει πραγματικά να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Θα είναι συνετό να μάθετε τις απλές έστω τεχνικές χαλάρωσης, με βαθιές εισπνοές και λίγα τεντώματα. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να ζητήσετε από ένα άτομο του στενού σας κύκλου να σας κάνει ένα μασάζ. Έτσι θα επιτύχετε να χαλαρώσετε τους μύες σας και να φύγει από πάνω σας αρκετή ένταση.

ζωδια ζυγός
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να γίνετε εκφραστικοί. Αυτό θα βοηθήσει πολύ εσάς, που έχετε από φύση σας ανάγκη την έκφραση, αλλά και άλλους που θα ανοιχτούν και θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Εξάλλου όταν εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους προβαίνουμε σε κάποιες πράξεις, οι άλλοι κατανοούν καλύτερα και ποια είναι τα κίνητρά μας.

ζωδια σκορπιός
Ένα άτομο του στενού φιλικού σας περιβάλλοντος έχει αρχίσει να γίνεται γκρινιάρης και δύστροπος, και εναπόκειται σε εσάς να τον πείσετε να αλλάξει στάση. Σίγουρα θα του έκανε καλό να ξεφύγει λίγο, όπως κι εσάς. Αν είναι εφικτό, διευθετήστε μια διήμερη απόδραση για εσάς τους δύο και αλλάξτε παραστάσεις και δράσεις. Σίγουρα έτσι θα επαναφορτιστούν οι μπαταρίες του φίλου σας και θα ξεκουραστείτε κι εσείς, κυρίως από τα παράπονά του!

ζωδια τοξότης
Ίσως να μπορούσε να αλλάξει η σχέση που έχετε με ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου, παίρνοντας μια πιο ρομαντική χροιά. Πριν δράσετε όμως προς την κατεύθυνση μιας τέτοιας προοπτικής, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν πραγματικά θέλετε να ξεπεράσετε το επίπεδο των πλατωνικών επαφών σας…

zodia-zvdia-yyταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια αιγόκερως
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να προκαλέσει έντονα την πειθαρχία σας, όσο αφορά την ικανότητά σας να συγκρατείστε… Προσπαθήστε όσο αντέχετε, να αντισταθείτε σε έναν καθημερινό πειρασμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε καυτά μονοπάτια. Μείνετε στη δική σας πορεία, με το κεφάλι κάτω!

ζωδια υδροχόος
Έχει περάσει από το μυαλό σας ότι οι φίλοι σας ενδέχεται να σας ψάχνουν μέσω εκπομπών αναζήτησης αγνοούμενων προσώπων; Έχετε χαθεί τελείως από κάθε φιλικό σας κύκλο και ίσως πρέπει πλέον να φροντίσετε να ξαναδηλώσετε την ύπαρξή σας…

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα ενέχει τον κίνδυνο μεγάλων παρεξηγήσεων, αν δεν βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε. Αν ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ό,τι σας έρθει, φυσικά και θα ξεστομίσετε πράγματα που ίσως και να μην τα εννοείτε.

 

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’