ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.10 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.10 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 11. Το Σπαθί ( Βαλές Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά λόγια
– Συναισθηματικές εξελίξεις
– Ρύθμιση οικονομικών

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν υπάρχει κάτι που να πρέπει να κάνετε ή να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, για να σας αγαπήσει περισσότερο. Αυτά που έχετε δείξει απλά είναι αρκετά.

Ταύρος

Δεν προστατεύετε την εικόνα σας, όσο θα έπρεπε και αυτό είναι και κάτι που δίνει την αφορμή σε τρίτο κόσμο, να σας σχολιάσει με αρνητικό τρόπο.

Δίδυμοι

Προς όφελος σας λειτουργούν όλοι και όλα. Δεν έχετε βρει τον τρόπο που θα φτιάξετε την προσωπική σας ζωή αλλά σίγουρα οι λύσεις θα παρουσιαστούν.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Μην τα βάφετε όλα μαύρα, μόνο και μόνο επειδή ο σύντροφος σας, έχει απομακρυνθεί λίγο αυτόν τον καιρό λόγω των δικών του προβλημάτων.

χαρτομαντεία Λέων

Αν επιμείνετε λίγο περισσότερο στις προσπάθειες σας, σίγουρα θα έρθουν και τα πιο θετικά αποτελέσματα μέσα στην ερωτική σας σχέση.

Παρθένος

Κανείς δεν δίνει την αγάπη και την ενέργεια του, χωρίς ανταλλάγματα. Εσείς αν θέλετε κάποιον άνθρωπο στην ζωή σας, καλύτερα να σκεφτείτε την προσφορά πιο σοβαρά.

taro-zodia-76

Ζυγός

Έχετε την κατάλληλη νοοτροπία, που θα σας φέρει και πάλι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Σε αυτό θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, και η οικονομική σας σταθερότητα.

Σκορπιός

Το κρυφό συναίσθημα, που έχει ένας φίλος – συνεργάτης σας, δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε τις αποκαλύψεις του.

Τοξότης

Είστε θυμωμένοι, με όλα αυτά που έχει κάνει το ταίρι σας, και θέλετε άμεσα να του πείτε και την δική σας άποψη για όλα αυτά.

taro-zodia-098

χαρτομαντεία Αιγόκερως

Μην είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα δεχτείτε και πάλι εύκολα τον πρώην σύντροφο σας, με το πρώτο του χτύπημα στη πόρτα της καρδιά σας.

Υδροχόος

Αδειάστε από το μυαλό σας, όλες τις άσχημες σκέψεις που τρέχουν αυτόν τον καιρό. Οι καιροί έχουν αλλάξει, και στον δρόμο σας, βγαίνει κάτι νέο.

Ιχθείς

Έχετε μάλλον πειραχτεί από τον σύντροφο σας, που έχει αφήσει λίγο εσάς και την ερωτική σας σχέση, σε δεύτερη μοίρα.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Νεα Σελήνη 10/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.