ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.08 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 32. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές στιγμές
– Αισθηματικές συζητήσεις
– Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Υπάρχουν πολλά ζητήματα μέσα στην σχέση σας, που και οι δύο σας αυτό το διάστημα αποφύγετε να συζητήσετε, καθώς οι πρακτικές λύσεις, δεν είναι ακόμη παρούσες.

Ταύρος

Έχετε συλλέξει όλα αυτά τα στοιχεία, που αποκωδικοποιούν τον άνθρωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, και τώρα έχει έρθει η ώρα για να δράσετε.

Δίδυμοι

Από όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια σας και έχουν ακούσει τα αυτιά σας, εσείς έχετε πάρει την τολμηρή απόφαση, για αυτό το χρονικό διάστημα, να είστε μόνοι σας ερωτικά.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Καρκίνος

Θέλετε να ανοιχτείτε σε καινούργιο κόσμο, και μέχρι να βρείτε κάποιον που μπορεί να ταιριάξει στα δικά σας δεδομένα. Από τα τέλη του μήνα έχετε ανοιχτά τα μάτια σας.

Λέων

Απομακρυνθείτε τελικά από άτομα και τις δύσκολες ζωές τους, που ήδη έχετε καταλάβει, ότι μόνο σας κλέβουν την ενέργεια και τον χρόνο!

Παρθένος

Με τόσα πολλά ζητήματα και οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν, εσείς δεν έχετε την όρεξη για παράπονα και αέναες συζητήσεις με το ταίρι σας.

Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην ερωτική ζωή του ατόμου, που σας αφορά και ακόμη δεν τα ξέρετε όλα. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, απλά δώστε χρόνο.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.08 Τρίτη

zwdia-768

Σκορπιός

Δεν είναι οι εποχές για γάμους και τέτοιου είδους δεσμεύσεις! Ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα στην ζωή σας, που χρίζουν άμεσης διόρθωσης.

Τοξότης

Σε μια τάξη θα πρέπει να μπει το μυαλό σας και τα θέλω σας. Αυτό είναι και η βασική αρχή για να μπορέσετε να πλησιάσετε και το άτομο που έχετε ερωτευτεί.

Αιγόκερως

Έχετε ξεπεράσει όλα τα εμπόδια του παρελθόντος. Το μόνο που απομένει είναι και να λύσετε όλες τις πιθανές σας παρεξηγήσεις με το άτομο που αγαπάτε.

zwdia shmera

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 14.08 Τρίτη

Υδροχόος

Φυσικά και οι καλοί τρόποι σας, έχουν πιάσει τον έρωτα κάποιου που κυκλοφορεί στα οικεία σας περιβάλλοντα. Ένας νέος άνθρωπος θα σας πλησιάσει.

Ιχθείς

Οι ερωτικές σας εκκρεμότητες είναι και αυτές, που σας κάνουν να μην προσπαθείτε πια να βρείτε κάποια νέα αισθηματική σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.