ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 30.05 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Τυχερή αγάπη
– Ευτυχισμένες στιγμές
– Οικονομική δυναμική

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

χαρτομαντεία Κριός

Δεν έχετε φροντίσει αρκετά την σχέση σας, αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον, το συντροφικό σας έτερο, έχει απομακρυνθεί. Όλα είναι στο δικό σας το χέρι.

Ταύρος

Πάνω σε κάποιο ταξίδι σας, ή πάνω σε κάποια επαγγελματική σας μετακίνηση θα έχετε μια σπουδαία γνωριμία, που σίγουρα θα σας τραβήξει την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

Δίδυμοι

Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, σας καταλήγουν μόνο σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Ότι μάλλον και για ακόμη μια φορά έχετε κάνει λάθος επιλογή.

taro-zodia-098

Καρκίνος

Είστε πολύ καιρό τώρα μέσα στην μοναξιά σας, και ίσως και να έχετε μπει σε μια αδιέξοδη κατάσταση σκέψεων, γύρω από το να κάνετε μια επιστροφή στο παρελθόν σας!

χαρτομαντεία Λέων

Είναι πραγματικά σπουδαίο, το ότι έχετε βρει κάποια καλή επαφή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που δείχνει να θέλει να πάει την μεταξύ σας κατάσταση ακόμη πιο πέρα.

Παρθένος

Μήνες τώρα είστε κάτω από την έντονη ματιά και ερωτική πολιορκία κάποιου γνωστού σας. Από τον καινούργιο μήνα, θα πρέπει και να δώσετε κάποιες απαντήσεις.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, σε άτομα που σας αγαπούν. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να σβήσετε το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Οι κόντρες και οι διαφορές που έχετε τον τελευταίο καιρό, με τον άνθρωπο σας, έχουν τη βάση τους, στο παρελθόν σας, που ακόμη του επιτρέπεται να σας αναζητά.

χαρτομαντεία Τοξότης

Είναι δύσκολο, να έχετε ισορροπίες μέσα στην ζωή σας. Αυτό είναι κάτι που νωρίς μέσα στον Ιούνιο, θα σας αναγκάσει να πάρετε τελικές ερωτικές αποφάσεις.

taro-tarw

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και το ξέρετε. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρείτε την δύναμη, να αποχωρήσετε από ιστορίες που δεν έχουν τίποτα καλό να σας προσφέρουν.

Υδροχόος

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα κοινό με τον άνθρωπο σας. Τώρα έχει έρθει η ώρα και για μια συζήτηση που θα φέρει λύσεις.

Ιχθείς

Είστε μέσα σε μια αισθηματική ανασφάλεια. Το συντροφικό σας έτερο, δεν πράττει τίποτα, που να σας κάνει να πατάτε καλά σε κοινή και ποιοτική πορεία.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.