ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 1/04 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευή 05. Το Δέντρο ( 7 Κούπα )
Εξελίξεις μέσα σε κακό γάμο, δυνατός και μορφωμένος άντρας, έκτακτα – ικανοποιητικά τυχερά έσοδα, μόνιμη / ισχυρή επανένωση.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ!

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Προωθήστε τους προσωπικούς σας στόχους…. και φυσικά αυτούς θα πρέπει να τους γνωρίζει και το ταίρι σας. Μιλήστε ειλικρινά και ακούστε και τα θέλω της άλλης πλευράς.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι ρυθμοί είναι έντονοι και οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί… ωστόσο μην παραμελείτε την ύπαρξη του ερωτικού σας ταιριού… που σας έρχεται με παράπονα.

ζωδια – Ζυγός: Μετά την απογοήτευση έρχεται πάντα η αναζωογόνηση και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει, και συντελείται στην ερωτική σας καθημερινότητα Πολύς και ο καινούργιος κόσμος που θα έρθει στην ζωή σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχει έρθει η σωστή – κατάλληλη ώρα, για να αλλάξετε σελίδα από το άτυχο παρελθόν σας… και να δώσετε με αυτό μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας… ακόμα και να μείνετε τελείως μόνοι για ένα διάστημα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το ταίρι σας θα σας αποκαλύψει την όμορφη και ρομαντική του πλευρά. Κάντε κάτι ανάλογο και σε αυτό εντάξτε και νέες δραστηριότητες, που θα το ενθουσιάσουν.

ζωδια – Λέων: Αξιοποιήστε τις ερχόμενες ευκαιρίες που σας εμφανίζονται και δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες, για να έρθει πιο κοντά στο ταίρι σας… Οι ελεύθεροι θα θελήσουν να μείνουν τελείως μόνοι τους.

ζωδια – Σκορπιός: Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να σας εκνευρίζουν. Μιλήστε και υποστηρίξτε την θέση σας επιχειρηματολογώντας. Η φυγή δεν είναι λύση για τους Σκορπιούς.

ζωδια – Υδροχόος: Δοκιμάστε τον διάλογο προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα νεύρα και οι συγκρούσεις τελικά δεν σας οδήγησαν πουθενά. Αποφύγετε και τα τρίτα πρόσωπα που σας μπλέκουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας που είναι παραγκωνισμένο. Οι μέρες είναι κατάλληλες για κοινές δραστηριότητες που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά.

ζωδια – Παρθένος: Οι επαφές που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την ερωτική διάθεση, και θα σας πάρουν την εμονική σκέψη από άσχημες εμπειρίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες μέχρι τα τέλη του Κριού, είναι σημαντικές, καθώς σας έχουν τεθεί αυστηρά χρονικά όρια από τον άνθρωπο σας… ή από εσάς σε αυτόν. Τιμήστε τον λόγο σας και πράξτε αναλόγως

ζωδια – Ιχθύς: Κανείς δεν είναι πρόθυμος από τα περιβάλλοντα σας να πληρώσει τα νεύρα σας και ιδιαίτερα το ήδη κουρασμένο ταίρι σας. Κάντε ότι μπορείτε για να χαλαρώσετε.