ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/04 Παρασκευή

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/04 Παρασκευή taro

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δεν υπάρχει πια καθόλου χρόνος στους Κριούς, για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σας εδώ και εβδομάδες – μήνες θα εκφραστούν. Όποιες και να είναι… καλές ή αρνητικές … ανακοινώστε τες και πράξτε αναλόγως. Όσοι είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, μέχρι τα τέλη του μήνα σας, πιθανόν να επανενωθούν σχετικά εύκολα με αγαπημένο πρόσωπο, του παρελθόντος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι μέρες κυλούν εύκολα και προς το δικό σας όφελος. Τα άστρα όλα σας ευνοούν για να τολμήσετε επιτέλους να απομακρυνθείτε από το άσχημο παρελθόν, και να προσπαθήσετε κάτι νέο – φρέσκο, με ανθρώπους που ήδη έχουν εκδηλώσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο σας. Ο Δίας από την θέση του στην Παρθένο, θα σας ισχυροποιήσει και θα δώσει στους ήδη δεσμευμένους την ευκαιρία, για συμβίωση- γάμο- οικογένεια κτλ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Θα χρειαστεί να παραμείνετε σταθεροί σε αυτά που έχει πει στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη στις 07/04, δυναμιτίζουν τις προβληματικές καταστάσεις και σας αναγκάζουν σε εκκαθάριση προβληματικών συσχετισμών. Πολλά τα κουτσομπολιά που θα πέσουν και στην αντίληψη σας… και που πρέπει σίγουρα να αγνοήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Πολικότητα και αστάθεια υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Καρκίνων, που αποζητούν εδώ και τώρα αληθινές λύσεις και απαντήσεις από τον άνθρωπο τους. Υπερ-κινητικότητα άστρων και πλανητών, ταρακουνούν τις ευαισθησίες και αποδίδουν ελπίδες σε όσους θα το θελήσουν. Αυτοί που έχουν ήδη έχουν εξαντλήσει την επιείκεια τους μέσα σε ερωτικές σχέσεις θα αποχωρήσουν μόνιμα. Όσοι είχαν μπλεχτεί σε παράλληλες καταστάσεις, θα αποφασίσουν πια να κρατήσουν, οτιδήποτε είναι υγιές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τα ζωδια της φωτιάς! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ερμή, τις προσεχείς μέρες θα σας κάνει πόλο έλξης καινούργιου κόσμου. Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια – ποιοτική σχέση, πολλές και καλές θα είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα, που θα δώσει τις πρακτικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι … που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και ‘επικίνδυνες’ ιστορίες ας περιοριστούν πια… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι γύρω σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι σκέψεις σας είναι πάρα πολλές και οι δράσεις σας ελάχιστες – μηδενικές τελικά. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για όλους τους γήινους, που επιδιώκουν να διορθώσουν τη προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε πύρινο ζωδιο, θα καταφέρουν να επανα-προσεγγίσουν ιδιαίτερο πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν τους, και να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του. Όσοι έχουν σχέση πλατωνική – γενικότερα ουτοπική …θα δοθεί η ευκαιρία για την ολοκλήρωση της.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Αποδεχτείτε τα λάθη σας και μην είστε τόσο ακραίοι με τον άνθρωπο σας…που μάλλον τον έχετε κουράσει με τις υπερβολές του. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν διπλή κατάσταση στην ερωτική τους ζωή, θα δεχτούν πολλή πίεση για ξεκαθαρίσματα. Αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο μην κάνετε ανακοινώσεις, που αργότερα θα μετανιώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η έλξη και η ακαταμάχητη γοητεία που νιώθουν, όλοι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν οφείλεται απαραίτητα στο ωραίο άρωμα σας, αλλά στην πλανητική καραμπόλα στον Κριό. Οι ώρες – μέρες που θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό είναι ελάχιστες… και εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι Σκορπιοί, που έχουν Βόρειο δεσμό της Σελήνης σε πύρινο οίκο, θα ξαναβρεθούν με κάτι από το μακρινό τους παρελθόν, που αυτήν την φορά έχει περισσότερα να πει – εξηγήσει…. και να δώσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η ευγένεια που έχετε εκ ζωδιου είναι το κύριο χαρακτηριστικό, που σας αναγνωρίζουν οι τρίτοι. Αυτό είναι ένα ισχυρό δέλεαρ και για τα νέα άτομα που έχουν προκύψει, από τις αρχές του μήνα στην ερωτική σας ζωή και επιθυμούν να σας πλησιάσουν περισσότερο. Αυτοί οι Τοξότες, που είναι μέσα σε σχέση, ήδη ας μην πειραματιστούν να χάσουν αυτό που έχουν δημιουργήσει, ένεκα κάποιου πρόσχερου πάθους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Η δυναμική και η ενέργεια που εκπέμπετε αυτήν την εποχή είναι το ατού σας. Με μια Σελήνη πάνω στον οίκο σας, σίγουρα θα σας φτιάξει την ψυχολογία και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας ζωή. Όσοι είναι σε μοναχική φάση, οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, θα παρουσιάσουν επαφές που θα γοητεύσουν. Μια εποχή που θα ενισχύσει τον οίκο των γηραιών, να ορθοποδήσει την προσωπική του ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Κινδυνεύετε και πιθανόν να φανείτε λίγοι, στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές – ψεματάκια που έχετε πει. Οι όψεις του Πλούτωνα, σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε αρκετά βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο 10ήμερο του ζωδιου οι ημέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 19
Δώστε προσοχή και προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή που χάνεται… και το ξέρετε. Οι συνεχείς σας ενασχολήσεις με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες …σας έχουν κάνει άφαντους από τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν μπροστά τους αρκετούς πειρασμούς, που θα τους ανανεώσουν… ακόμα και μέσα από τους φιλικούς κύκλους… που σίγουρα θα χρειαστεί εκεί μια παραπάνω σοβαρότητα και προσοχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.