ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 4/03 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.03 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 03. Το Πλοίο ( Δέκα Μπαστούνι )
Ερωτικό ταξίδι – του μέλιτος, επιστροφή ερωτικού συντρόφου, ερωτική περιπέτεια, ισχυρή προσωπικότητα.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Πολύ καλές οι προοπτικές που υπάρχουν για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό συναισθημάτων.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Προσοχή στις επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για εντάσεις. Οι ελεύθεροι θα ήταν λάθος να επιστρέψουν σε αγάπη του παρελθόντος.

ζωδια – Ζυγός: Νέος κύκλος γνωριμιών ανοίγει από σήμερα στην ερωτική σας ζωή. Όλοι οι Ζυγοί που έχουν αδικηθεί θα βρεθούν μπροστά σε κάτι που να αξίζει επιτέλους την αγάπη τους.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Αιγόκερως: Κουραστικές ημέρες από όλες τις πλευρές, καθώς η αργοπορία στις αποφάσεις που πρέπει να λάβει το ταίρι σας, έχει κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε καμία διάθεση να συνεχίσετε να βρίσκεστε μεταξύ σφύρας και άκμωνος…. ο λόγος σας θα ισχυροποιηθεί και θα μπορέστε να προτάξετε αυτά που θέλετε χωρίς άλλες εκπτώσεις.

ζωδια – Λέων: Η ώριμη και δομημένη σκέψη θα σας οδηγήσει στην οριστική απόφαση που πρέπει να πάρετε με το χέρι στην καρδιά. Μην δώσετε κιάλλο χρόνο σε άτομα που σας έχουν απογοητεύσει.

ζωδια – Σκορπιός: Υπομονή καθώς όλα και όλοι αυτές τις ημέρες περιστρέφονται γύρω από εσάς. Αφήστε τους άλλους να εκδηλώσουν αυτό που θέλουν και μετά αποφασίστε για την ανταπόκριση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Στοιχειωδώς πρέπει να αντιδράσετε σε αυτά που σας αδικούν… ακόμα και αν αυτά προέρχονται από το ταίρι σας. Οι μέρες απαιτούν διάλογο και με μόνιμες αποφάσεις.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Δεν υπάρχει η σκέψη από τον άνθρωπο σας για χωρισμό, ιδίως αν έχετε σχέση με ζωδιο του αέρα επίσης, υπονοεί ότι επιθυμεί χρόνο να επαναπροσδιοριστούν τα συναισθήματα.

ζωδια – Παρθένος: Ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα στις επικοινωνίες. Προσοχή στο υδάτινο στοιχείο του ζωδιακού. Μην δώσετε μεγαλύτερη έκταση στις παρεξηγήσεις.

 

 

ζωδια – Τοξότης: Αποφύγετε να μιλήστε για τα άμεσα σχέδια σας σε άτομα που δεν συσχετίζονται άμεσα με την ερωτική σας σχέση. Οι γνώμες των τρίτων δεν πρέπει να σας επηρεάζουν.

ζωδια – Ιχθύς: Για τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να δείξετε τις αληθινές σας προθέσεις στο ταίρι σας. Αν κάτι πια δεν σα ενδιαφέρει …δηλώστε το και πάρτε την ευθύνη των δράσεων σας.