ζωδια για ελεύθερους 4/03 Παρασκευή

evdomadiaies-313-62-zvdia

ζωδια κριός
Σήμερα μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας και αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε. Όταν πιάνετε να μυρίσετε ένα λουλούδι, έχετε την ευκαιρία να δείτε όσα υπέροχα μπορεί να σας συμβαίνουν κάθε μέρα. Εκτιμήστε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς.

 

 

ζωδια ταύρος
Η ζήλια θα φανερώσει το άσχημο πρόσωπό της σήμερα, καθώς θεωρείτε ότι κάποιος άλλος έλαβε και χαίρετε κάποια καλούδια που θα έπρεπε να έχουν έρθει στην δική σας αγκάλη. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπήκατε στη λίστα της εκτίμησης κάποιων ατόμων ή καταστάσεων, όμως αν διατηρήσετε ταπεινή στάση θα έχετε και το πάνω χέρι.

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε με πιο αργούς ρυθμούς απ’ όσο συνηθίζετε. Η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνετε τη ρουτίνα σας, ενδέχεται να σας εξαντλεί άρα να σας κάνει γκρινιάρηδες και αρνητικούς. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κινείται πιο ήρεμα στην καθημερινότητα, για να προλαβαίνει να απολαμβάνει και την ομορφιά ολόγυρα!

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Σήμερα ενδέχεται να κλιμακωθεί η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Η σχέση αυτή έχει πλατωνικό χαρακτήρα, όμως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ρομαντική αν τρέφετε και εσείς τέτοιου είδους αισθήματα. Αν όχι, φανείτε αξιοπρεπείς και κατανοητικοί αντί για απαξιωτικοί.

ζωδια λέων
Τίποτα δεν σας ξενερώνει πιο γρήγορα, από τους αυτάρεσκους υπερβολικούς λάτρεις του δράματος. Οι ειδήμονες του είδους όμως, υποστηρίζουν ότι περιφρονούμε στους άλλους τα ίδια στοιχεία που πρέπει εμείς να διορθώσουμε στον εαυτό μας… Μήπως πρέπει να κοιτάξετε πιο βαθιά τους λόγους που ενοχλήστε;

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος
Σήμερα εσείς επικοινωνείτε με τον κόσμο και όλοι ακούν. Είναι ένα πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή τη χρονική στιγμή, και να πιάσετε κουβεντούλα με το άτομο που έχει τραβήξει τελευταία το ενδιαφέρον σας. Δείξτε τις ρομαντικές προθέσεις σας, χωρίς όμως να γίνετε υπερβολικά δεδομένοι.

ζωδια ζυγός
Σήμερα το σύμπαν σας δίνει την άδεια να λειτουργήσετε εγωιστικά όσο αφορά το χρόνο σας! Είναι εξουθενωτικό να είστε συνεχώς σε κίνηση. Αντί λοιπόν να ασχολείσθε με τα θέματα φίλων και συγγενών, αφιερώστε λίγο χρόνο να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τα μάτια σας μόνο!

ζωδια σκορπιός
Η δραστήρια διάθεσή σας και η εξαιρετική σας αίσθηση του χιούμορ, σας κάνει σήμερα μαγνήτη για πολύ κόσμο. Διανείμετε τις θετικές σας δονήσεις, κάνοντας πράγματα για τους άλλους χωρίς λόγο. Κρατήστε την πόρτα ανοικτή για έναν άγνωστο, βοηθήστε ένα ηλικιωμένο άτομο να μεταφέρει τα ψώνια του, χαμογελάτε χωρίς προφανή αιτία!

ζωδια τοξότης
Σήμερα σας έχει πιάσει η κακοκεφιά σας. Αντί όμως να τα βάζετε με όποιον βρεθεί στο διάβα σας και να βυθίζεστε όσο περνά η ώρα σε κατάθλιψη, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο μόνοι. Κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας στο σπίτι, μέχρι να επανέλθει ο καλός χαρωπός εαυτός σας.

ζωδια αιγόκερως
Η επιμονή σας στην αναζήτηση της πραγματικής αγάπης, ήρθε ο καιρός να αποδώσει καρπούς! Η διατήρηση αυτής της θετικής σας διάθεσης και του περιπετειώδους πνεύματος, έχει αρχίσει να τραβά την προσοχή ενός ατόμου που πολύ σύντομα θα θελήσετε να γνωρίσετε καλύτερα…

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Μήπως νιώθετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι; Είναι πολύ εκφοβιστική αυτή η αίσθηση, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να μην αφήνετε στην κοινή θέα την τρωτή πλευρά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει μόνιμα να καταφεύγετε στην ασφάλεια της μοναξιάς. Θα σας έκανε πολύ καλό να μάθετε να εκτιμάτε την περιπετειώδη φύση της συνύπαρξης.

ζωδια ιχθύες
Μια απρόσμενη συναισθηματική αναταραχή, θα απειλήσει σήμερα να τινάξει στον αέρα όλο σας το πρόγραμμα. Όσο και να θέλετε να βοηθήσετε το φιλικό σας άτομο που έχει πρόβλημα, μην παρασύρεστε τόσο πολύ από τα δράματα στη ζωή άλλων ανθρώπων. Μείνετε ακροατές, χωρίς να εκφράσετε την άποψή σας.