ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 10/07 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.07 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 11.Τα Σπαθιά (Βαλές Σπαθί)
Λόγια άδικα, υπερβολές και εντάσεις, διαξιφισμοί συντρόφων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Έχετε όλο τον Ιούλιο για να μιλήστε με τον άνθρωπο σας, για τα μελλούμενα της σχέσης σας. Και πριν και μετά τις Καλοκαιρινές σας διακοπές.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν μπορείτε να δώσετε τις υποσχέσεις, που σας ζητούν στο τώρα, καλύτερα εξηγήστε την θέση σας, και μην αφήνετε τους άλλους, να ονειρεύονται.

ζωδια – Ζυγός: Από τις πρωινές ώρες θα έχετε μια βαβούρα απίστευτη, που όμως πρέπει να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάνω από όλα, δίκαια.

ζωδια – Αιγόκερως: Ξέρετε που έχουν γίνει τα λάθη. Όλα τα τρίτα μάτια είναι πραγματικά επάνω σας, και περιμένουν από εσάς άμεσες και πρακτικές λύσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δοκιμάστε να κάνετε και κάτι διαφορετικό μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό – γάμο, προκειμένου να ταράξετε λίγο αυτήν την καθημερινή ρουτίνα.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας όλες είναι βαριές, και το μόνο που περιμένετε είναι οι απαντήσεις και οι πράξεις, που σας έχουν υποσχεθεί… και πιο συγκεκριμένα ο σύντροφος σας.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν επιθυμείτε αυτήν την περίοδο να κάνετε κάτι νέο στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα αλλάξει μέσα από μια πρόταση που θα σας έρθει από το παρελθόν.

ζωδια – Υδροχόος: Απλά να είστε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται να δείχνετε χαριτωμένοι, αν δε είστε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει την προσπάθεια του, να σας κερδίσει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μέρες και οι νύχτες σας πιέζουν, για να πράξετε προς κάποια λύση. Σκεφτείτε πιο ώριμα και μετρημένα και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Παρθένος: Κοιτάτε με μεγάλη έκπληξη, όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Αναμειχθείτε πιο ενεργά και μην χάνεστε στις απαιτήσεις των άλλων.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε ακόμη χρόνο για να λύσετε προβλήματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε αυτό θα έχετε συμπαραστάτη σας τον σύντροφο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Σας έρχονται πολύ καλά νέα και αυτό σας κάνει να μην ανησυχείτε. Οι φετινές συντροφικές σας διακοπές, θα είναι οι καλύτερες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις