ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 10/11 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.11 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διαφωνίες γυναικών
2) Σκέψεις που θα γίνουν πράξη
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε πρόθυμοι να κάνετε κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο σας; αν και αυτός κάνει επίσης κάτι περισσότερο για εσάς. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Καρκίνος: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στις προτάσεις που θα σας κάνει το ταίρι σας, για δεσμεύσεις και βήματα πιο κάτω στην σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Το παρελθόν δεν σας αφορά πια. Έχετε καταφέρει να περάσετε την καρδιά και το μυαλό σας σε ένα άλλο επίπεδο, που τα καλύτερα σας έρχονται.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην στέκεστε απέναντι στον άνθρωπο σας. Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά όλα μπορούν να επιλυθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε πέσει με το 100% των δυνάμεων σας, πάνω στην δουλειά. Ίσως αυτήν την εποχή είναι και ο καλύτερος τρόπος, για να ξεχαστείτε από αγάπες που σας πόνεσαν

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας μετά από προβλήματα που καταφέρατε και λύσατε με τον άνθρωπο σας, είναι μόνο προς την κατεύθυνση της δέσμευσης.

ζωδια – Σκορπιός: Μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου εσείς θα κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις έτσι ώστε να έρθουν τα πράματα σε μια ισορροπία, μέσα στον δεσμό σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μην φορτώνεται την ζωή σας, με άτομα που και εσείς οι ίδιοι αισθάνεστε ότι δεν είναι ταιριαστά με τις προδιαγραφές σας. Κάντε το λοιπόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια περίοδος τρέχει που θα δείτε πραγματικά θεαματικές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, που θα σας κάνει να αισθανθείτε δικαιωμένοι.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά ακόμη που δεν έχετε ανακαλύψει για τον άνθρωπο σας. Θα σας κάνει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας απογειώσουν σε κάθε τομέα.

ζωδια – Τοξότης: Συχνά – πυκνά εντοπίζετε δυσλειτουργίες μέσα στην σχέση σας, οι οποίες προέρχονται από τον άνθρωπο σας. Ψάξτε λίγο παραπάνω.

ζωδια – Ιχθύς: Διώξτε από το μυαλό σας τα παλιά. Είναι η εποχή που πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που η καλή σας τύχη θα σας παρουσιάσει.