ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 1/07 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.07 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)
Μυστικά καλά κρυμμένα, διάθεση για αλλαγές, κινήσεις υπόγειες.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αν δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, για το τι θα κάνετε με τις ημιτελείς ερωτικές σας υποθέσεις, ίσως βρεθείτε δεύτεροι, να κοιτάτε τους άλλους να πράττουν αντί για εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε σε έναν αναβρασμό με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αυτό περιορίστε το και μην το δείξετε και στον δικό σας άνθρωπο.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να κάνετε τελικώς όλα αυτά που σκέφτεστε, μαζί με τον άνθρωπο σας, για αυτόν τον καλοκαιρινό μήνα, καλύτερα βάλτε από τώρα την ιεραρχία σας σε αυτά που μπορείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό. Τα ίδια σενάρια και δράσεις, ίσως να έχουν κουράσει τον άνθρωπο σας, που αποζητά να ζήσει και κάτι καινούργιο κοντά σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν κάνετε στο τώρα κάτι καταλυτικό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε με τα χέρια άδεια, στον αισθηματικό τομέα, που το έχετε στο τέλος των προτεραιοτήτων σας.

ζωδια – Λέων: Αδειάστε την μνήμη σας, από οτιδήποτε ακουμπάει το παρελθόν. Δεν μπορείτε να μένετε δεσμευμένοι μόνο σε φαντάσματα και απατηλές εικόνες.

ζωδια – Σκορπιός: Εξακολουθείτε τα ερωτικά σας παιχνίδια που δεν θα σας βγάλουν στην στεριά που αναζητάτε. Καλύτερα μείνετε μόνοι σας, και μην κάνετε πειράματα.

ζωδια – Υδροχόος: Αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο στην οικογένεια σας και στους δικούς σας ανθρώπους που λένε ότι, έχετε χαθεί μέσα σε δουλειές και ταξίδια.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το ασταμάτητο μυαλό σας είναι και αυτό που πολλές φορές σας βάζει τις παγόδες και τα εμπόδια σε όλα αυτά που κάνετε. Διώξτε τις κακές συνήθειες.

ζωδια – Παρθένος: Ο σύντροφος σας αξίζει τελικά να γνωρίζει ποιες θα είναι οι επόμενες αληθινές σας κινήσεις για την μεταξύ σας δέσμευση. Ξεκινήστε να μιλάτε.

ζωδια – Τοξότης: Πόσες φορές ακόμη πρέπει να απογοητευτείτε ή στην καλύτερη περίπτωση, να εκπλαγείτε από τους ανθρώπους, για να σας γίνει μάθημα, να μην εμπιστεύεστε εύκολα.

ζωδια – Ιχθύς: Η ενέργεια σας είναι στα ύψη. Αισθηματικά και οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχουν λίαν συντόμως τα αποτελέσματα για τα οποία έχετε προσπαθήσει πολύ.