ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 12/11 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.11 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 11. Τα Σπαθιά ( Βαλές Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αντιλογίες μέσα σε σχέση
2) Παρέμβαση άντρα ηλικιωμένου
3) Κέρδη από εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τις επόμενες ημέρες, είναι δικές σας οι τελικές αποφάσεις. Αυτό σημαίνει με πρακτικά λόγια, ότι μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό, για να τραβήξετε το ενδιαφέρον το ερωτικό της άλλης πλευράς. Θα κάνει και από μόνη της κάποιες κινήσεις.

ζωδια – Ζυγός: Διαβάστε τι λένε οι πράξεις του συντρόφου σας. Αν σας πείσουν τότε προχωρήστε, αν δεν σας πείσουν, καλύτερα απομακρυνθείτε από όλους.

ζωδια – Αιγόκερως: Διαλέξτε τι είναι πιο ταιριαστό σε εσάς και τα θέλω σας. Ακούστε, εξερευνήστε και μετά στους δικούς σας χρόνους απαντήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε καλομάθει, στο να σας δίνουν προτεραιότητα σε όλα. Αυτό είναι ίσως και κάτι που κάνει το ταίρι σας, να κουράζεται πολύ.

ζωδια – Λέων: Δοκιμασίες του μυαλού περνάτε. Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας, και μάλλον δεν σας καλύπτει σε συναισθηματικό επίπεδο.

ζωδια – Σκορπιός: Η ευτυχία δεν είναι πέλαγος να πέσετε μέσα και να μείνετε μόνιμα εκεί. Καθημερινά παλεύετε για τις μικρές χαρές της ζωής.

ζωδια – Υδροχόος: Οι προσπάθειες σας είναι υπερβολικές, για τα ελάχιστα τα οποία εισπράττετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι άδικο και θα μεγαλώσει το κενό μεταξύ σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η ανάγκη για αλλαγές μέσα στην σχέση σας, είναι κάτι που το αισθάνεται και το ταίρι σας. Συζητήστε και δώστε τις σωστές λύσεις.

ζωδια – Παρθένος: Ηρεμήστε και μην λέτε πολλά. Θα γίνουν ξαφνικές αλλαγές που θα σας εκπλήξουν. Το ταίρι σας έχει πολλές αποκαλύψεις, ευχάριστες μόνο.

ζωδια – Τοξότης: Ο ορίζοντας σας είναι ανοιχτός. Μπορείτε να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και επιτέλους να γλιτώσετε από τα άσχημα πια του παρελθόντος.

ζωδια – Ιχθύς: Δοκιμάστε αυτές τις ημέρες, να ανοίξετε μια γενική συζήτηση, με τον άνθρωπο σας για όλα αυτά που σας απασχολούν και θέλετε να λύσετε.