ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 15/10 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.10 Σάββατο

Η κάρτα λενορμαν του Σαββάτου 20. Ο Κήπος ( Οχτώ Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για επίλυση παλιών διαφορών
2) Σκέψεις από γνωστό νεαρό άτομο
3) Ανασφάλειες των ερωτευμένων

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Το παρατεταμένο παρασκήνιο, μέσα σε παράλληλες διαδρομές καλά κρατεί. Σίγουρα είστε και εσείς μέσα σε αυτό. Κάποιος όμως θα θελήσει να εγκαταλείψει.

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά τα ζητήματα, που σας έρχονται και σας απασχολούν και ξεκινάνε από τα εργασιακά και τα αισθηματικά σας. Κάντε κάτι άμεσα.

ζωδια – Ζυγός: Πολλά από τα μυστικά σας, έχετε την τάση να τα πείτε στον άνθρωπο σας. Προσέξτε όμως και τι πρέπει να μην αναφέρετε τεχνηέντως.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες, που θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σας εντυπωσιάσουν, από τις αλλαγές που θα προτείνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ολοκληρώνονται σιγά – σιγά οι συζητήσεις που κάνατε με τον άνθρωπο σας. Αυτό σας οδηγεί και μέσα σε αυτό το έτος, σε δεσμεύσεις επίσημες.

ζωδια – Λέων: Τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας είναι βαριά. Αυτό γίνεται συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

ζωδια – Σκορπιός: Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας είναι και αυτός που δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα στην σχέση σας και σε υποθέσεις ζήλιας.

ζωδια – Υδροχόος: Ευχάριστες ειδήσεις και μετακινήσεις, από τον σύντροφο σας, που έχετε καιρό να βρεθείτε μόνοι σας και λίγο πιο κοντά – ρομαντικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε αφοπλιστικοί στα λόγια σας και αυτό ίσως και να ενοχλεί κάποιους. Δεν πειράζει, όποιος σας θέλει πολύ μπορεί να το προσπαθήσει περισσότερο.

ζωδια – Παρθένος: Οι συναισθηματικές απώλειες, δεν είναι για εσάς. Είσαστε σε μια κατάσταση που όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να εμπλακείτε ενεργά και άμεσα.

ζωδια – Τοξότης: Μην παρασύρεστε από λόγια τρίτων για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι συμβαίνει. Μιλήστε περισσότερο με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ιχθύες: Πού θα σας βγάλει η τακτική αυτή;! Πουθενά σίγουρα. Καλύτερα απομακρυνθείτε από τις επιθετικές πολιτικές και εντάξτε μεταξύ σας, τον διάλογο.