Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/10 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε έτοιμοι για έξοδο! Περιμένετε, θα συμβούν πολλά μέχρι το βράδυ, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Απλά κρατήστε την ψυχραιμία σας.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ταύρος
Το κινητό σας είναι έτοιμο, να βγάλει ποδαράκια και να φύγει. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο πιεστικοί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα κάνει κάτι και αυτός.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 24:00

 

Δίδυμοι
Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχετε έναν εκνευρισμό. Πολλά θα ανατραπούν μέσα στις επόμενες ώρες από τον άνθρωπο σας. Υπομονή το έχετε ξαναπάρει.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 21:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Κρατήστε την ανυπομονησία σας και μην κάνετε κάτι που θα σας εκθέσει. Πάλι. Σίγουρα εκεί πατάει και η άλλη πλευρά, και συνεχώς επιβεβαιώνεται.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 21:00

Λέων
Αλλάξτε το πρόγραμμα σας. Κάντε κάτι απόψε που θα εκπλήξει το άτομο για το οποίο και ενδιαφέρεστε. Μην μένετε ποτέ στάσιμοι.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 23:00

Παρθένος
Η μοναξιά του βραδιού σίγουρα είναι ανυπόφορη. Μην το περάσετε όμως αγκαλιά με τον υπολογιστή και ένα κουτί τσιπς. Βγείτε και διασκεδάστε.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Ζυγός
Πολλές και ερωτικές οι προτάσεις που θα σας γίνουν από ένα ιδιαίτερο άτομο για το Σ/Κ. Ετοιμαστείτε όλοι για εκπλήξεις και δώρα. Τα αξίζετε άλλωστε.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 21:00

Σκορπιός
Το βράδυ θα είναι άκρως ανατρεπτικό με πληροφορίες που θα βρείτε εσείς οι ίδιοι ή θα σας δώσουν τρίτοι. Ότι και να είναι, κρατήστε τους αξιοπρεπείς τρόπους σας.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 22:00

Τοξότης
Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε σε λόγια που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Οι όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη, θα σας δημιουργήσουν απόψε μια νευρικότητα
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 23:00

Αιγόκερως
Ειδικά σήμερα το βράδυ, εσείς θα πρέπει να κάνετε και να πείτε τα λιγότερα. Είτε αυτά είναι από κοντά …είτε μέσα από ένα κινητό – υπολογιστή.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

Υδροχόος
Πολλά άτομα σας προσεγγίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί και κάτι από το παρελθόν σας, να σας πλησιάσει με διπλωματικό – πλάγιο τρόπο.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 22:00

Ιχθείς
Αφήστε του λυγμούς και το μοιρολόι, για άλλη ώρα. Μην χαλάσετε και αυτήν την καταπληκτική βραδιά για κάποιον που σίγουρα δεν ασχολείται μαζί σας.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις