ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 16/10 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαν της Κυριακής 26. Το Βιβλίο (Δέκα καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ρομαντικές σκέψεις
2) Έρωτας στα πρώτα βήματα
3) Λόγια και πράξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Διάθεση για μεγάλες αλλαγές έχετε εσείς, και αυτό είναι κάτι που προσπαθείτε να το περάσετε και στον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα σας υποστηρίξει.

ζωδια – Καρκίνος: Η θέρμη και η ένταση που αποδίδετε με όλη σας την καρδιά μέσα στην σχέση, θα σας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο από τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Μην κάνετε πειράματα μέσα από νέες γνωριμίες που σας έρχονται, και ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Όλα μπορούν να πάνε λάθος.

ζωδια – Αιγόκερως: Αδειάστε την καρδιά σας από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος. Με το να τις γυροφέρνετε συνέχεια στο μυαλό σας, απλά μπλοκάρεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Να είστε σε μια ετοιμότητα για όλα αυτά που ήδη βλέπετε να συντελούνται μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Μην κάνετε καμία έκπτωση στα θέλω σας.

ζωδια – Λέων: Κάποια παλιά σας ιστορία θέλει να έρθει και να σας μιλήσει, για να δώσετε από κοινού μια ακόμη ευκαιρία για σμίξιμο. Σκεφτείτε πριν όλες τις λεπτομέρειες.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε καταφέρει και έχετε ισορροπήσει τα πάντα στον δεσμό σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, ίσως να σας γίνει και μια πιο μεγάλη – σοβαρή πρόταση.

ζωδια – Υδροχόος: Η διάθεση σας θα γίνει πολύ καλύτερη και θα αισθανθείτε και πολύ πιο όμορφα, μέσα από λόγια αγάπης που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο τόνος και ο τρόπος σας ίσως και να τρομάζει κάποιους. Αυτό είναι κάτι που το κάνετε συχνά, και όταν αισθάνεστε άσχημα ή ανασφάλεια.

ζωδια – Παρθένος: Οι τσακωμοί και οι εκατέρωθεν εντάσεις για να λάβετε κάποιες τελικές αποφάσεις, σίγουρα δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Αντιθέτως.

ζωδια – Τοξότης: Η αγάπη σας λειτουργεί θεραπευτικά πάνω στον άνθρωπο σας, που θα σας αποδείξει και από την δική του πλευρά όλα αυτά που τόσο καιρό σας υπόσχεται.

ζωδια – Ιχθύες: Η πιθανότητα να πέσετε πάνω σε κάποιο πρώην ταίρι σας, είναι μεγάλη. Αυτό ίσως όμως και να ξαναφουντώσει την φλόγα στο μεταξύ σας.