ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 17/12 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.12 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Κουτσομπολιά τρίτων
2) Φιλικές συναναστροφές
3) Επαγγελματικές σκέψεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς είστε αυτοί που πρέπει, να κάνετε τις κινήσεις σας για να λύσετε τις εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει οι τρίτοι, μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν μπορείτε να εξηγείτε συνέχεια στον άνθρωπο σας, τα λάθη του, ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μην ξαναπείτε τίποτα.

ζωδια – Ζυγός: Είναι η σωστή ώρα, να ξεκαθαρίσετε με τον παρελθόν σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και να δείτε με μια πιο θετική ματιά και το καλό σας παρόν.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν μπορείτε τις καθυστερήσεις εσείς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το αναφέρετε στον άνθρωπο σας, για να αποφύγετε μετά τις παρεξηγήσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Τις τελευταίες ημέρες, έχετε περάσει στην επίθεση μέσα στον δεσμό σας. Λάθος. Μιλήστε με περισσότερη ειλικρίνεια και χωρίς ένταση στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε αυτό το διάστημα. Πολλά αυτά που σας ενοχλούν και πρέπει να τα λύσετε. Σίγουρα ξεκινήστε με τα οικονομικά σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μην φοβηθείτε να πείτε τα πράματα με το όνομα τους. Αυτό σημαίνει ότι το ταίρι σας, θα πρέπει να ακούστε μόνο αλήθειες από εσάς.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορείτε να αρχίσετε να οργανώνεστε από σήμερα για τις γιορτές. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά καλά και ευχάριστα για εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είστε αρνητικοί στο να ακούσετε αυτά, που έχει να σας πει ο άνθρωπος σας. Ίσως και να φοβάστε και τι θέλει να σας προτείνει. Δεν θα το αποφύγετε.

ζωδια – Παρθένος: Οι μέρες, είναι θετικές για αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν αλλαγές σε όλους του τομείς της καθημερινότητα τους. Συμπεριλαμβανομένου και του αισθηματικού τομέα.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και τα νεύρα σας, δεν έχουν καμία θέση δίπλα στην αγάπη που υπάρχει μέσα στην σχέση σας. Βρείτε λοιπόν την πραγματική πηγή.

ζωδια – Ιχθύς: Αν δεν έχετε πολύ χρόνο με τον άνθρωπο σας, τότε θα πρέπει να βρείτε δραστηριότητες που θα είναι ποιοτικές… και που θα ευχαριστούν και τους δύο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις