ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 18/08 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.08 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Πέμπτης 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)
Γυναικεία λόγια – παρεξήγηση, υπόγειες συμπεριφορές, ευκαιρίες για νέα δουλειά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Περισσότερη αποτελεσματικότητα ζητάτε από τον σύντροφο σας.
Ιδίως αν είσαστε σε μακροχρόνια σχέση. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου πολλά θα βελτιωθούν και θα είναι ικανοποιητικά.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσετε τελικά να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Οι μέρες είναι περίεργες.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, τότε μην το κάνετε. Σίγουρα θα το μετανιώσετε προσεχώς. Δεν σας φταίνε και οι άλλοι να τους εκθέσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να πείτε ότι τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά σας. Έχετε καταφέρει και έχετε ξεφύγει, από μια σειρά από άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κοιτάζοντας προσεχώς… θα δείτε νέα άτομα να σας πλησιάζουν και να σας προτείνουν διαφορετικά πράματα από αυτά που κλασικά είχατε συνηθίσει.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας είναι κοινές με αυτές του συντρόφου σας. Το πιο πιθανό είναι να δεχτείτε μια σειρά από ρομαντικές προτάσεις, για το μέλλον σας.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που έχουν φυτρώσει στο δρόμο σας. Μην πηγαίνετε κόντρα, όλα θα καλυτερέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα καινούργια δεδομένα που σας παρουσιάζονται και εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε. Μέσα σε όλη αυτή τη δράση σας, μην ξεχάσετε και τον σύντροφο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα ενδιαφέροντα σας, αν τελικά δεν συμπορεύονται με αυτά του δικού σας ανθρώπου, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ψάξτε και κάτω από την «εύκολη» επιφάνεια.

ζωδια – Παρθένος: Οι κόποι σας επιτέλους πιάνουν τόπο. Αυτό που τόσο καιρό προσπαθούσατε με τον άνθρωπο σας, προσεχώς θα το δείτε να πραγματοποιείτε.

ζωδια – Τοξότης: Τίποτα δεν μπορεί να είναι αρνητικό στην αγάπη. Αλλά αν τελικά κάτι δεν σας ευχαριστεί, είτε διορθώστε το, είτε απομακρυνθείτε άμεσα.

ζωδια – Ιχθύς: Σκεφτείτε νέους τρόπους για να προσελκύσετε τον άνθρωπο σας αλλά και να τον ανανεώσετε. Τους τρόπους του έχετε άλλωστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις