ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 18/11 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.11 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 34. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που θα δυσαρεστήσουν
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Ξαφνικό χρήμα – τύχη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πιάνετε τον εαυτό σας, να κάνει λάθος στις επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας. Αυτό ίσως έχει να κάνει με την μέτρια ψυχολογία σας, αυτήν την εποχή.

ζωδια – Καρκίνος: Σκεφτείτε γρήγορα και σωστά. Ήδη έχουν πιάσει οι κεραίες σας ότι οι σχέσεις με τον άνθρωπο σας, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Διορθώστε το.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε πια αποφασισμένοι, να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας και να βρείτε τι είναι αυτό που σας φταίει και είσαστε συνεχώς σε μια κόντρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Η δουλειά σας, σας απορροφά όλη την ενέργεια και τον χρόνο. Αυτό όμως έχει δημιουργήσει αστάθειες, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλές οι εκκρεμότητες, τελικά που έχετε από το παρελθόν, και με διαφορετικά άτομα. Τώρα που το σύμπαν σας ευνοεί, κάντε λοιπόν τα ξεκαθαρίσματα σας.

ζωδια – Λέων: Μπορεί ο χαρακτήρας σας να είναι απόλυτος και αυτό να κάνει κάποιους ανθρώπους πέρα, αλλά όσοι είναι αντάξιοι σας, θα πλησιάσουν σύντομα.

ζωδια – Σκορπιός: Μια αλλαγή φαίνεται στην ατμόσφαιρα του δεσμού σας, προς το πιο αρνητικό. Σε αυτό φταίει και η επιθετική σας συμπεριφορά, που είναι απλά αδικαιολόγητη.

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες είναι ήρεμες και γαλήνιες, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάρετε το ταίρι σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την πλήξη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν θα μπορούσατε να συνδυάσετε την εργασία σας, και την αισθηματική σας ζωή, σε ίσες αναλογίες, όλοι σας θα ήταν απόλυτα ευτυχισμένοι.

ζωδια – Παρθένος: Μπορείτε να κάνετε την ανατροπή. Μιλήστε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, και πείτε τι είναι αυτό που σας προβληματίζει, και θα βρείτε τις λύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Οι συμβιβασμοί δεν είναι για εσάς. Μπορείτε να ανοίξετε τις συζητήσεις με τον σύντροφο σας, για να απομακρυνθείτε από την μετριότητα.

ζωδια – Ιχθύς: Θα πρέπει θα έρθετε και πάλι στην προσωπική σας ισορροπία. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το ξεκινήσετε, από τον αισθηματικό σας δεσμό.