ζωδια σαββατοκυριακο 19-20/11 A

astrologia-22

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 19-20/11 A

ζωδια Κριός
Ζαλισμένοι και σε σύγχυση, όχι πια.
Το Σάββατο η ομίχλη του Ποσειδώνα ανασηκώνεται μετά από έναν πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο, και συνεχίζει την κανονική του κίνηση προς τα εμπρός, βάζοντας ολόκληρη τη ζωή σας σε εστίαση. Από τις 13 Ιουνίου μπορεί να είχατε ξαναμπλέξει με μια παλιά συνήθεια ή να χορεύατε με έναν από τους παλιούς σας δαίμονες. Αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτή την υποτροπή, επικεντρωθείτε στο να γυρίσετε πίσω στο θεραπευτικό σας μονοπάτι. Επίσης η στροφή του Ποσειδώνα σας ανεβάζει τις ταχύτητες, όταν πρόκειται για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα που κρατούσατε πίσω στα παρασκήνια.

Η Σελήνη της Κυριακής στο Λέοντα βάζει φωτιά στον λαμπερό πέμπτο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις διακοπές των γιορτών για να δώσετε μια στροφή στο στυλ σας. Το να ντύνεστε καλά ενισχύει τη διάθεσή σας, και θα νιώθετε πως είστε η ψυχή του πάρτι όπου κι αν πάτε. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας επιδειξία επίσης. Εάν έχετε ένα ταλέντο να δείξετε, αυτή είναι η μέρα για αυτοπροβολή χωρίς ενοχές.

 

ζωδια Ταύρος
Προσπαθείτε να χωρέσετε μια τετράγωνη σφήνα σε μια στρογγυλή τρύπα, Ταύροι;
Από τις 13 Ιουνίου μπορεί να νιώθατε σαν να είστε απ’ έξω και κοιτάτε κάπου μέσα, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του πλασματικού Ποσειδώνα που ήταν στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας και της τεχνολογίας. Μην φοβάστε: το να βρείτε τους δικούς σας είναι μέσα στις δυνατότητές σας, καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει την κίνησή του προς τα εμπρός το Σάββατο.

zodia-taro-45

Ρίξτε ένα ευρύτερο δίχτυ, επειδή μερικά αδελφικά πνεύματα μπορεί να είναι μέρος μιας online κοινότητας. Είναι επίσης καλό να ενισχύσετε την ασφάλειά σας στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς σας. Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασής σας και φροντίστε τις τυχόν ευαίσθητες πληροφορίες στο σκληρό σας δίσκο, ώστε να είναι προστατευμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Σελήνη της Κυριακής στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, ενεργοποιεί πλήρως το ένστικτο της φωλιάς. Αφήστε τη λίστα των ευθυνών σας για κάποια άλλη στιγμή. Δεν θα καταφέρετε πάρα πολλά σήμερα, οπότε γιατί να μην τυλίξετε το Σαββατοκύριακο σε μια ζεστή και οικεία νότα μαζί με τον εσωτερικό σας κύκλο; Αυτή θα ήταν η τέλεια μέρα για να οργανώσετε ένα πρωινό στο σπίτι ή να επισκεφθείτε έναν παλιό φίλο. Το να χαλαρώσετε στο σπίτι θα μπορούσε επίσης να αναθερμάνει τη γαστρονομική δημιουργικότητά σας. Βάλτε πιάτα στο τραπέζι και σερβίρετε φαγητό στους στενότερους φίλους σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Τα βάρη της δουλειάς σας επιτέλους εξαφανίζονται!
Από τις 13 Ιουνίου ο Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας, τραβώντας σας προς τα κάτω με ένα βαρύ φόρτο εργασίας. Ο αιθέριος πλανήτης διορθώνει την πορεία του και συνεχίζει την ορθόδρομη κίνησή του αυτό το Σάββατο, βοηθώντας σας να εξισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και να μειώσετε το φόρτο τους.

Καθιερώστε την ισορροπία και πάλι, εκφράζοντας ξεκάθαρα τα όριά σας. Οι άνθρωποι θα σας ακούσουν τώρα δυνατά και καθαρά, Δίδυμοι. Αν αγωνιζόσασταν να εξασφαλίσετε μια σταθερή θέση, κάτι πιο μόνιμο θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά σας επιτέλους.

Την Κυριακή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τα λόγια των ανθρώπων δεν ταιριάζουν ακριβώς με τη γλώσσα του σώματός τους. Εάν παρατηρήσετε μια διαφορά – όπως κάποιος να μιλά σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο τόνο, ενώ έχει τα χέρια του σταυρωμένα και τα μάτια του κάτω -έχετε το δικαίωμα να υψώσετε την κόκκινη σημαία. Αλλά μην κάνετε υποθέσεις για τα κίνητρα κανενός. Μερικές διερευνητικές ερωτήσεις μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια – και η ανησυχία σας να μετατραπεί σε συμπόνια αρκετά γρήγορα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κάντε τη δουλειά του ντετέκτιβ όταν τα πράγματα φαντάζουν εκτός ισορροπίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Τι υπάρχει πραγματικά μέσα στην ψυχή σας, Καρκίνοι;
Μετά από μια πεντάμηνη ανάδρομη πορεία στον Οίκο της ανώτερης αλήθειας σας, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας επιστρέφει στην κανονική του πορεία αυτό το Σάββατο και σας βοηθά να βρείτε το δρόμο σας για να προχωρήσετε. Από τις 13 Ιουνίου έχετε δοκιμάσει νέες ιδέες και φρέσκες ιδεολογίες. Παρά την αναζήτησή σας για μια ξεκάθαρη πορεία, μπορεί να έχετε καταλήξει ακόμα πιο μπερδεμένοι, ίσως επειδή δώσατε στις οπτικές των άλλων μεγαλύτερο βάρος από όσο άξιζαν. Ξεκινώντας από τώρα, ο Ποσειδώνας σας βοηθά να ακονίσετε το ένστικτό σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με αυτό που θεωρείτε σωστό για εσάς και μόνο για εσάς. ΥΓ: Αν κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σας ξεπεράσατε τα όριά σας, επανορθώστε όπου είναι απαραίτητο.

Τα χρήματα μπορεί να καίνε μέσα στην τσέπη σας αυτή την Κυριακή, Καρκίνοι, οπότε μην παρασυρθείτε από τα ψώνια. Μόνο και μόνο επειδή βρήκατε μια συμφέρουσα αγορά, δεν σημαίνει ότι το πράγμα αυτό πρέπει να έρθει σπίτι μαζί σας. Αν δεν το χρειάζεστε πραγματικά, αντισταθείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε. Και να έχετε στο νου σας τη διαφορά ανάμεσα στο «επιμένω στις πεποιθήσεις μου» και απλά «είμαι πεισματάρης». Αν βρεθείτε να φωνάζετε σε μια συζήτηση για την άποψη του άλλου ατόμου, θεωρείστε ότι είναι ένα σημάδι που σας λέει ότι πρέπει να σταματήσετε και απλά να ακούσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ειλικρινής και αγαπητός ή διπρόσωπο φίδι;
Με τον απατηλό Ποσειδώνα ανάδρομο από τις 13 Ιουνίου, ήταν δύσκολο να αποφασίσετε. Το Σάββατο οι θολές δυνάμεις του εν λόγω πλανήτη κινούνται προς τα εμπρός και πάλι, ενεργοποιώντας την ακριβέστατη διαίσθησή σας και την εξυπνάδα σας. Αν ψάχνατε τις σημαντικές ενδείξεις μέσα στο σκοτάδι, τώρα θα σας κοιτάζουν κατάματα.

Σημείωση: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος που πιστεύατε ότι ήταν σύμμαχός σας, έχει απώτερα κίνητρα. Μην σταθείτε στην προδοσία. Αντ’ αυτού θέστε γρήγορα τεράστια όρια… ή «διαγράψτε τον». Όσο αφορά τον έρωτα, θα είστε σε θέση να εξακριβώσετε αν τα αισθήματα ζήλιας είναι δικαιολογημένα ή όχι.

Την Κυριακή ξετυλίξτε το κόκκινο χαλί. Με τη Σελήνη στο Λέοντα, δεν είστε απλά ένας βασιλιάς ή μια βασίλισσα της ζούγκλας, είστε επίσης ένας ζωδιακός αριστοκράτης. Πού λείπει η ηγεσία, Λιοντάρια; Στην εργασία, στον προγραμματισμό των διακοπών, ή σε μια κοινοτική ομάδα που ανήκετε; Έχετε την πλανητική άδεια να καθίσετε στο θρόνο και να αναλάβετε, τώρα. Η ικανή αρχηγεία σας θα εκτιμηθεί. Επίσης, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι πιο ανταγωνιστικός, αντί να υποχωρεί για να είναι «καλός» ή «ευγενικός». Το σωστό άτομο θα κερδίσει το βραβείο – και θα μπορούσε κάλλιστα να είστε εσείς. Ποτέ δεν θα μάθετε, εκτός αν αγωνιστείτε λίγο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Η αγάπη μπορεί να είναι ένα πολύ εξαίσιο γεγονός, αλλά μπορεί και να σας πονέσει τρομερά.
Από τις 13 Ιουνίου ο αιθέριος Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στον Οίκο της σχέσης σας, περνώντας την καρδιά σας μέσα από δυσάρεστες περιπέτειες. Οι άνθρωποι σας έδειξαν τις αληθινές τους χρωματιστές πινελιές – και δεν ήταν απαραίτητα οι ομορφότερες του ουράνιου τόξου. Μόνο και μόνο επειδή ένα άτομο αποδείχθηκε μια τεράστια απογοήτευση, μην εγκαταλείπετε την ανθρώπινη φυλή, Παρθένοι. Το Σάββατο ο ομιχλώδης πλανήτης διορθώνει την πορεία του, και σας βοηθά να συλλέξετε σημαντικά μαθήματα ζωής από αυτή την εμπειρία. Χρησιμοποιήστε αυτή την πρωτόγνωρη δύναμη για να κάνετε την επόμενη κίνησή σας: γίνετε πιο απαιτητικοί στην αναζήτηση των συμμάχων σας, και βελτιώστε τον τρόπο που χειρίζεστε τις συγκρούσεις με το άλλο σας μισό.

Η Σελήνη της Κυριακής στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών, σας βοηθά να μαζέψετε τα χρυσά διδάγματα μιας πρόσφατης απογοήτευσης. Αν και θα θέλατε τα πράγματα να είχαν τελειώσει με διαφορετικό τρόπο, η απώλεια σας έχει κάνει πιο δυνατούς. Πιέστε τον εαυτό σας να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής σας και ψάξτε υποστήριξη από νέες πηγές. Όταν ανοίγεστε για τις εμπειρίες σας, θα εμπνεύσετε τους άλλους και θα τους δώσετε το κουράγιο να μιλήσουν κι εκείνοι, επίσης. Απόψε: η μουσική καταπραΰνει το άγριο Παρθένοι, οπότε ξεγλιστρήστε έξω για ένα live show ή χαθείτε στη δημιουργία του δικού σας playlist.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66