ζωδια σαββατοκυριακο 19-20/11 B

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 19-20/11 B

ζωδια Ζυγός
Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να φροντίσετε για την υγεία σας, Ζυγοί.
Το να αποφύγετε τον πειρασμό ήταν πολύ δύσκολο από τις 13 Ιουνίου, όταν ο ολισθηρός Ποσειδώνας γύρισε ανάδρομος στον έκτο Οίκο σας της φροντίδας του εαυτού σας. Η ανακούφιση φτάνει το Σάββατο, όταν οι θολές δυνάμεις του πλανήτη κινούνται προς τα εμπρός και σας γεμίζουν με το σθένος να αφήσετε τις ατασθαλίες πίσω σας. Φυσικά δεν θα είναι μια βόλτα στο πάρκο, αλλά με τη σωστή υποστήριξη μπορείτε να το κάνετε. Βρείτε έναν καλό θεραπευτή, εκπαιδευτή ή προπονητή και θα μπορέσετε να διαγράψετε μια κακή συνήθεια μια και καλή. Η φυσική σας κατάσταση θα μπορούσε να μπει σε ρυθμό επίσης: μπορεί να είστε έτοιμοι για μια πιο προκλητική γυμναστική.

Είστε ο απόλυτος ομαδικός παίκτης την Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει να χαθείτε μέσα στο πλήθος. Η νευρική Σελήνη στο Λέοντα φωτίζει τον ενδέκατο Οίκο σας των ομάδων, και εσείς θα είστε η σπίθα που θέτει σε κίνηση ολόκληρο το σύστημα. Αφήστε το φυσικό ενθουσιασμό σας να λάμψει. Αυτός θα πυροδοτήσει μια φωτιά, και προτού το καταλάβετε η ομάδα Ζυγός θα αφήνει στάχτες στο πέρασμά της. Τα σχέδια για το απόγευμα θα πρέπει να είναι ζωντανά, αλλά και χαλαρά. Σκεφτείτε: ένα καραόκε, ένα αθλητικό μπαρ ή ίσως μια καλλιτεχνική παράσταση. Κάντε σύνθημά σας το «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο», γιατί μπορεί να υπάρξει και κάτι ενδιαφέρον με έναν μυστηριώδη προσκεκλημένο ενός φίλου σας.

 

ζωδια Σκορπιός
Ενδιαφέρον πρίγκιπας ή κεκαλυμμένος βάτραχος;
Δεν ήσασταν σε θέση να ερμηνεύσετε σωστά τους άλλους από τις 13 Ιουνίου, όταν ο απατηλός Ποσειδώνας άρχισε την ανάδρομη πορεία του. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών προτιμούσατε να κοιτάτε τους ανθρώπους μέσα από ρόδινο φάσμα, το οποίο μπορεί τώρα να σας φέρει μερικά απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι. Το Σάββατο ο αιθέριος πλανήτης ισιώνει τον εαυτό του, και προχωρά με ορμή προς τα εμπρός βάζοντας τα ευκρινή ένστικτά σας πίσω από το τιμόνι. Μην εγκαταλείψετε την αναζήτησή σας για την πραγματική σύνδεση, Σκορπιοί. Μέσα στις επόμενες μέρες ένας ξεχωριστός άνθρωπος θα έρθει καλπάζοντας στον κόσμο σας – αλλά ίσως να μην φοράει τη λαμπερή πανοπλία που περιμένατε.

zodia-taro-45

Την Κυριακή βάλτε τον ζωηρό εαυτό σας στην καρέκλα της τιμωρίας. Με τη Σελήνη στο Λέοντα να φωτίζει τον δέκατο Οίκο των VIP, θα μπορούσατε να εντυπωσιάσετε έναν περίβλεπτο παίκτη της εξουσίας. Προσπεράστε τους μεσάζοντες, και πηγαίνετε κατευθείαν σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά. Θα μπορέσετε εύκολα να γλιστρήσετε στο μέρος που συχνάζει η ελίτ και να κάνετε κάποιες διασυνδέσεις. Να έχετε μαζί τις επαγγελματικές κάρτες σας, και ξεκινήστε συνομιλίες εάν κάποιος σας προκαλέσει αυτό το διαισθητικό οκ.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών το «σπίτι μου, σπιτάκι μου» φαινόταν περισσότερο σαν μια αφηρημένη έννοια, παρά μια περιγραφή του πραγματικού σπιτιού σας, Τοξότες. Με τον απατηλό Ποσειδώνα ανάδρομο στον Οίκο του σπιτιού σας από τις 13 Ιουνίου, μπορεί να είχατε συγκρουστεί με συγγενείς ή συγκατοίκους, είτε να σας ήταν δύσκολο να νιώσετε το σπίτι σας σαν το χώρο σας.

Οι θολές δυνάμεις του πλανήτη κινούνται προς τα εμπρός το Σάββατο, βοηθώντας σας να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στο χώρο σας. Ασχοληθείτε άμεσα με αυτές τις συγκρούσεις και βάλτε τις πίσω σας. Αν όλα τα σημάδια δείχνουν προς την μετακόμιση, πακετάρετε και προχωρήστε. Το μελλοντικό σας μέρος θα μπορούσε να είναι κοντά σε νερό ή σε μια πιο ήσυχη γειτονιά.

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής σας την Κυριακή, οπότε σταματήστε να περιφέρεστε στα ίδια παλιά στέκια. Μια μικρή εξόρμηση έξω από την πόλη, θα σας βάλει στην ιδανική διάθεση για να χειριστείτε τις επερχόμενες υποχρεώσεις των γιορτών. Ακόμα κι αν παραμείνετε κοντά στο σπίτι, φροντίστε να τσεκάρετε μερικά νεότερα ή εποχιακά αξιοθέατα στην πόλη σας. Μιλήστε με τους ξένους επίσης. Μια διαπολιτισμική σύνδεση θα μπορούσε να ανάψει, ίσως με ένα άτομο που ταξιδεύει και έτυχε να περάσει από την πόλη σας. Ποιός ξέρει; Μπορεί να υπάρχουν εδώ και κάποιες πικάντικες, ερωτικές δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Καθώς προσπαθούσατε να σημειώσετε πρόοδο, οι άλλοι δοκίμαζαν την υπομονή σας με τις άνοστες προοπτικές τους. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον θολό Ποσειδώνα – με την πέντε μηνών ανάδρομη πορεία του μέσω του τομέα της επικοινωνίας σας – για αυτή την επιβράδυνση. Αλλά το Σάββατο ο ομιχλώδης πλανήτης διορθώνει την πορεία του, βοηθώντας σας να εξομαλύνετε τις προσκρούσεις στις αλληλεπιδράσεις σας. Αντί να πιέζετε τους άλλους να σας βοηθήσουν στις τρομερές αποστολές σας, δοκιμάστε μια πιο ήπια προσέγγιση. Συναντήστε τους στη μέση, και θα αρχίσετε επιτέλους να κάνετε κάποια πρόοδο.

Την Κυριακή, μια καυτή Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας βρίσκει να κινείστε πολύ πιο κοντά σε κάποιον που λατρεύετε. Είναι σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος στον κόσμο, εκτός από τους δυο σας. Δεν ξέρετε κανέναν που να ταιριάζει σε αυτή τη περιγραφή; Γλιστρήστε μέσα στην πιο σέξι Κυριακάτικη ενδυμασία σας (ναι, μετράει και το αθλητικό σας σύνολο εμπνευσμένο από το Flashdance), βγείτε και μπερδευτείτε με το πλήθος. Θα νιώσετε πιο ξύπνιοι μετά τη δύση του ηλίου, οπότε μην αφήσετε μια υποτονική (ή λίγο γκρινιάρικη) διάθεση που μπορεί να έχετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, να σας χαλάσει τα βραδινά σχέδια. Κανονίστε ένα ραντεβού για φαγητό, δώστε στον εαυτό σας μια ώθηση και βγείτε έξω. Θα χαρείτε που το κάνατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Βλέπετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας σε ανησυχητικά χαμηλά επίπεδα, Υδροχόοι;
Από τις 13 Ιουνίου ο θολός Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στη ζώνη των οικονομικών σας, κάνοντας τα χρήματα να ρέουν μέσα από τα δάχτυλά σας, όπως το νερό. Αλλά το Σάββατο ο νεφελώδης πλανήτης διορθώνει την πορεία του, δίνοντάς σας καλύτερο έλεγχο πάνω στα κερδισμένα σας.

Δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε κατάσταση στέρησης, αλλά στο όνομα της δημιουργίας ενός κομποδέματος, μια-δυο θυσίες μπορεί να είναι απαραίτητες. Βάλτε μια δαπανηρή μέγα-αποστολή στο περιθώριο, μέχρι να έχετε περισσότερα κεφάλαια για να παίξετε.

Την Κυριακή παίξτε το σύστημα του φίλου και θα πλεύσετε μέσα από τις ευθύνες του Σαββατοκύριακου χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι είναι πιο ιπποτικό να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Μην γίνεστε μάρτυρες, Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στο Λέοντα να ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας, τα αντίθετα έλκονται. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν έναν μελλοντικό σύντροφο, ο οποίος πέφτει πολύ έξω από τη συνήθη περιοχή του τύπου σας. Ήδη σε σχέση; Επιλέξτε ζευγαρίσιες, πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως ένα ραντεβού σε μουσείο ή ένα οδικό ταξίδι σε μια άλλη πόλη. Κάποια προσωπική ώρα μόνο για τους δυο σας, θα σας κάνει καλό.

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Ποιον βλέπετε όταν κοιτάτε στον καθρέφτη, Ιχθύες;
Από τις 13 Ιουνίου η απάντηση στο ερώτημα αυτό ήταν μια πρόκληση, ευγενική χορηγία του ανάδρομου κυβερνήτη πλανήτη σας, του Ποσειδώνα. Οι τελευταίοι πέντε μήνες σας είχαν ωθήσει να αναπτύξετε κοιμισμένα μέρη της προσωπικότητάς σας, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε μια εσωτερική δύναμη που δεν ξέρατε ότι είχατε. Το Σάββατο ο ονειρικός πλανήτης γυρίζει στην ορθή του κίνηση και πάλι, ενθαρρύνοντάς σας να ρίξετε ένα φως πάνω σε αυτές τις νέες πτυχές του εαυτού σας. Έχετε αυτοπεποίθηση για τα δώρα και τις προοπτικές σας, Ιχθύες – το να τα μοιραστείτε με τον κόσμο θα εξεγείρει και θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, επίσης.

Η οδηγία της Κυριακής: μείνετε συγκεντρωμένοι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απαραίτητη, Ιχθύες, και το να γλιστρήσετε μέσα σε μια νωχελική ομίχλη θα μπορούσε να είναι εις βάρος σας. Θέστε ως στόχο σας να σβήσετε κάποια υποχρέωση από τη λίστα σας ή να ολοκληρώσετε τα τελευταία βήματα ενός σχεδίου για το σπίτι σας. Με τη Σελήνη στον τομέα της υγείας σας, παραλείψτε το κρασί το μεσημέρι (ή παραγγείλετε κάτι χωρίς αλκοόλ). Οργανώστε αναζωογονητικές δραστηριότητες για την κοινωνικοποίησή σας, όπως έναν περίπατο στη φύση ή ένα απογευματινό μάθημα γιόγκα την Κυριακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις