ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 19/11 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.11 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ το Σαββάτο 03. Το Πλοίο ( Δέκα Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξελίξεις σε σχέσεις
2) Νέος έρωτας
3) Ξεκίνημα επιχείρησης

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μπορεί στο τώρα να είστε σε μια αναζήτηση, ενός νέου συντρόφου, αλλά μέχρι αυτός να βρεθεί, εσείς απομακρυνθείτε και πρακτικά από το παρελθόν.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε με το ένα πόδι να φύγετε από την σχέση, και την άλλη να το ξανασκεφτείτε. Αυτό που απομένει είναι και ο σύντροφος σας, να εκφράσει την άποψη του.

ζωδια – Ζυγός: Πρέπει πια να κάνετε αποφασιστικά βήματα, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό θα πρέπει να βρει γόνιμο έδαφος και στον σύντροφο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Τίποτα και ποτέ δεν πάει χαμένο. Οι προσπάθειες σας είναι ορατές, από το άτομο που σας ενδιαφέρει και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι μοιραίο αυτό που ζείτε. Δυσκολίες, χωρισμοί και πάλι επανασύνδεση. Μην όμως επιτρέψετε όλο αυτό να συνεχίσει να κάνει κύκλους.

ζωδια – Λέων: Θα λάβετε ικανοποιητικές απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας συμβαίνουν σαν ζευγάρι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν ανήκετε στα άτομα, που έχουν την φήμη ότι συμβιβάζονται εύκολα. Αυτό όμως κρατήστε το και για την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλές οι συζητήσεις, που θα γίνουν με τον άνθρωπο σας και το πιο πιθανόν, είναι από κοινού να συζητήσετε για να μείνετε για ένα διάστημα απόμακροι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ηρεμία και γαλήνη υπάρχει στα μάτια σας. Αυτό το διάστημα, μπορεί να είστε μόνοι αλλά σίγουρα, μπορείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ζωδια – Παρθένος: Να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας. Αν τελικά αυτό που ζείτε μέσα στην σχέση σας δεν σας ενδιαφέρει, τότε κάντε τις τελικές σας επιλογές.

ζωδια – Τοξότης: Το ηθικό σας είναι ανεβασμένο. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με την καλύτερη οικονομική σας ζωή, αλλά την ισορροπία στα αισθηματικά σας.

ζωδια – Ιχθύς: Αν δεν κάνετε εσείς πρώτα, κάτι για τον εαυτό σας, τότε απλά μην περιμένετε από τους άλλους, να κάνουν για εσάς και τα δικά σας συμφέροντα.