ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/10 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.10 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαν της Πέμπτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γυναίκα με έντονο χαρακτήρα
2) Διάθεση για ψυχαγωγία
3) Νέος έρωτας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι σκέψεις σας είναι αγκυλωμένες στο παρελθόν, και σε έναν έρωτα που έμεινε στη μέση ίσως και από δική σας ευθύνη. Κάτι αλλάζει.

ζωδια – Καρκίνος: Η διάθεση σας είναι και θα παραμείνει ιδιαίτερα καλή. Μέσα σε αυτό το καλό κλίμα, θα ακούσετε και πολλά ευχάριστα για τα οικονομικά σας.

ζωδια – Ζυγός: Θέλετε συναισθηματικές εγγυήσεις. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να το απαιτήσετε από τον άνθρωπο σας. Θα σας το προσφέρει από μόνος του.

ζωδια – Αιγόκερως: Διασκεδάζετε και γοητεύετε τον κόσμο γύρω σας. Μέσα σε αυτό, κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει την προσοχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το μυαλό σας κάνει κύκλους γύρω από τα παλιά. Αυτό είναι οδυνηρό αλλά και δραματικό. Κάντε κάτι για να αλλάξετε τα στατικά της ζωής σας

ζωδια – Λέων: Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι κοντά. Δεν χρειάζεται να πιέσετε κανέναν. Πολύς κόσμος θα σας προσεγγίσει από μόνος του.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορεί να υπάρχουν ερωτικά τραύματα στην καθημερινή σας ζωή από τον άνθρωπο σας, αλλά κάντε και εσείς κάτι για να οχυρωθείτε.

ζωδια – Υδροχόος: Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι στην ζωή σας, αν εσείς πρώτοι δεν κάνετε κάτι που να σας ευχαριστεί. Μετά θα αλλάξουν και τα υπόλοιπα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Είναι πιθανόν μέχρι να λήξει ο μήνας, μια παλαιότερη σας ιστορία να έρθει και να σας μιλήσει, με προτάσεις για το μέλλον και γύρω από δέσμευση.

ζωδια – Τοξότης: Οι καταστάσεις πρέπει να έρθουν και στα δικά σας μέτρα. Μιλήστε ανοιχτά στον άνθρωπο σας, και προτείνετε αυτά που θέλετε χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

ζωδια – Ιχθύες: Η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σας. Όλα αυτά που έχετε κάνει προς όφελος της αγάπης, θα φέρουν και πάλι τον άνθρωπο σας στην ερωτική σας ζωή.