Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 19/10 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είστε σε ένα μόνιμο χάος στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μέχρι το βράδυ θα έχει πολλαπλασιαστεί και ίσως… σας πιέσει να κάνετε μια λαθεμένη κίνηση. Don’t!
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Ταύρος
Οι σκέψεις και η αγάπη σας έχουν ήδη φτάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από το απόγευμα και μετά, να είστε έτοιμοι για εξελίξεις κάθε είδους.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

 

Δίδυμοι
Το κινητό σας έχει πει “Ήμαρτον”. Το έχετε λιώσει. Κυνηγάτε με διπλωματικό τρόπο το εν λόγω άτομο. Το πιέζετε. Μην το κάνετε… δεν σας πάει!
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Τα νεύρα σας περισσεύουν. Ίσως να έχετε και ένα δίκιο… και ένεκα της τεχνητής αδιαφορίας που δείχνει ο σύντροφος σας. Το βράδυ έχετε πολλούς και ζωηρούς διαλόγους.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων
Μην κάνετε το βράδυ κάποια κίνηση που θα σας εκθέσει. Η άλλη πλευρά έχει καταλάβει ότι αγωνιάτε και το χαίρεται. Μέχρι το Σ/Κ θα έχετε νεότερα της.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει η ανάγκη για σοβαρό και εμπεριστατωμένο διάλογο με το ταίρι σας. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, μόνο κέρδος θα έχετε.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός
Σκεφτείτε με μετρημένη υπομονή. Μπορεί μέχρι το βράδυ να σας έχει πιάσει ανυπομονησία, αλλά αφήστε τον άλλον επιτέλους να σας ψάξει.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός
Είστε εγωιστές και καλά κάνετε. Μην πείτε κάτι παραπάνω στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Ήλιος ήδη σας ευνοεί, και θα σας αποδώσει άμεσα ερωτικές επιτυχίες.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης
Αφού ούτε και η αξιοπρέπεια σας μπορεί να δεχτεί να είστε σε όλα σας υποχωρητικοί, μην το κάνετε… αφήστε το κινητό κάτω και μην δίνετε δικαιώματα για σχόλια.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως
Το βράδυ θα σας παρουσιάσει τουλάχιστον 2 πρόσωπα που θα αναζητήσουν την ερωτική σας προσοχή. Είστε στα καλύτερα σας, άρα επιλέξτε κάτι ταιριαστό.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος
Η μάχη που δίνετε, είναι μόνο με τον εαυτό σας και το μυαλό σας. Μην παιδεύεστε πάνω από κινητά και κομπιούτερ, ψάχνοντας να βρείτε άκρη με τον σύντροφο σας.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς
Σας αναλογεί αισθηματική – ηθική δικαίωση, η οποία θα αρχίσει ήδη να εμφανίζεται από τις βραδινές ώρες. Σας πλησιάζει μεγάλος και νέος έρωτας.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις