ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/12 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.12 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια αληθινής αγάπης
2) Πρόταση για σχέση
3) Επαγγελματικές συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς και οι σκέψεις σας έχετε κόντρες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά τα καινούργια δεδομένα που θα σας προκύψουν, μέσα από τα λεγόμενα του ανθρώπου σας. Κάντε λοιπόν τις επιλογές σας…άμεσα!

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν κάνετε κάτι περισσότερο, τώρα που και εσείς βλέπετε ότι ο δεσμός σας κινδυνεύει, τότε όλα θα γκρεμιστούν. Ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Από τις επόμενες ημέρες, όλοι αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν νεότερα που θα τους κάνουν να αισθανθούν, ότι υπάρχει ακόμη ζωντανή ελπίδα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι σχέσεις σας με το παρελθόν, σίγουρα σας μπλοκάρουν, για να βρείτε κάτι καλύτερο στο τώρα σας. Οι αποφάσεις είναι δικές σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

ζωδια – Λέων: Εσείς και ο αυστηρός σας λόγος, έχετε αφήσει τον σύντροφο σας, εκτός της ζωής σας. Σκεφτείτε άμεσα τι και ποιον πραγματικά θέλετε.

ζωδια – Σκορπιός: Όλες οι σκέψεις που κάνετε για το παρελθόν, θα πρέπει να συνοδευτούν με πράξεις, αν τελικά θέλετε να επανασυνδεθείτε με το εν λόγω άτομο.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορεί στο τώρα να συναντάτε κάποια μικρά εμπόδια, όμως όλα δείχνουν ότι με την δυναμική σας, θα τα ξεπεράσετε εύκολα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μέσα στις γιορτές θα σας έρθουν εκπλήξεις που σίγουρα θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Κάποιος από το παρελθόν, θα σας ψάξει.

ζωδια – Παρθένος: Εσείς και η απόλυτη προσωπικότητα σας, δεν βοηθούν τον σύντροφο σας, να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας. Αλλάξτε το λοιπόν.

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν ξέρετε ή έστω δεν θέλετε αυτό το διάστημα, να εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες, καλύτερα μην αναμοχλεύετε το δύσκολο και ασαφές παρελθόν σας.

ζωδια – Ιχθύς: Όλες οι μέρες μέχρι να φύγει αυτό το δύσκολο έτος, σας δίνουν την δυναμική για να ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφο σας, το πρόγραμμα για την κοινή σας πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις