ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 25/11 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.11 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 07. Το Φίδι ( Ντάμα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για απιστία
2) Διάθεση για χωρισμό – απομάκρυνση
3) Απώλεια χρημάτων – ζημιές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Συζητήστε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που έχουν μείνει εκκρεμή μέσα στην σχέση σας. Αυτό, είναι πιθανόν και να σας φέρει πιο κοντά

ζωδια – Καρκίνος: Μην περνάτε τον χρόνο σας χωρίς να πράττετε υπέρ της σχέσης σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και να γοητεύσετε περισσότερο το ταίρι σας.

ζωδια – Ζυγός: Υπάρχει ένα άτομο, που εδώ και καιρό είναι κρυφά ερωτευμένο μαζί σας, και λίαν συντόμως θα σας το εκφράσει άμεσα και ευθέως.

ζωδια – Αιγόκερως: Υπάρχει μια αστάθεια στην αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν τα τρίτα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, να δημιουργούν προβλήματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε κάθετοι σε αυτά που λέτε. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει το ταίρι σας ίσως να εκνευριστεί. Δοκιμάστε και τον αισθηματικό διάλογο.

ζωδια – Λέων: Διαλέξτε μια καλή μέρα και πάρτε το ταίρι σας, από το χέρι και κάντε μια κοινή δραστηριότητα που θα σας ευχαριστούσε από κοινού.

ζωδια – Σκορπιός: Το να είστε συνεχώς με τα χέρια στις τσέπες, δεν θα δώσει λύσεις στα αισθηματικά σας προβλήματα. Περάστε στην πράξη άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι σκέψεις που κάνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβάνουν και τον χωρισμό. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να συμβεί.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε μείνει μόνοι σας, και αυτό είναι κάτι που το θέλατε. Σίγουρα μπορέσατε να βρείτε την εσώτερη γαλήνη και ισορροπία σας.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε πάντα γρήγοροι και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να λύσετε όλα αυτά τα δύσκολα, που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Τοξότης: Η αντίληψη σας, για τους συνεχείς καυγάδες μέσα στον δεσμό σας, είναι λοιπόν λάθος. Αλλού είναι τα προβλήματα. Ίσως και στις δικές σας συμπεριφορές.

ζωδια – Ιχθύς: Τα επιθετικά σας λόγια, είναι οριακά στο να παγώσουν τα συναισθήματα του ανθρώπου σας. Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επίλυσης διαφορών.