ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/11 A

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 26-27/11 A

ζωδια Κριός
Λίγη ησυχία, παρακαλώ; Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, κάνοντάς σας να λαχταράτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή κάποια επιλεκτικά διαλεγμένη παρέα – ίσως με κάποια σέξι σχέδια στο μίγμα. Αλλά μην εξαφανιστείτε από το δίκτυο ακόμα. Το εκφραστικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού του Σαββάτου σας δίνει στα χέρια το παροιμιώδες μικρόφωνο, τροφοδοτώντας σας με πάθος και επιθυμία να εκφραστείτε με τόλμη. Τολμήστε να πάτε εκεί, Κριοί! Ένα διαπολιτισμικό ή εξ αποστάσεως ειδύλλιο θα μπορούσε επίσης να ανάψει. Τα ζευγάρια μπορεί να θέλετε να ξεγλιστρήσετε μακριά, για μια αυτοσχέδια βραδιά ή μια μονοήμερη εκδρομή έξω από την πόλη.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει ένα εύκολο εξάγωνο με την Αφροδίτη, στον τομέα των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Οι συζητήσεις για το μέλλον σας δίνουν έμπνευση, δεν σας αγχώνουν αυτή τη στιγμή. Κάντε ένα βήμα και γίνετε πιο ευάλωτοι ή επιβεβαιώστε τη δέσμευσή σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί μπορεί τώρα να συναντήσετε κάποιον που ψάχνει για το παραμυθένιο τέλος – και εάν το ψάχνετε κι εσείς, μην ντραπείτε να το πείτε.

 

ζωδια Ταύρος
Αρχίστε την διασύνδεση! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και τον γλυκομίλητο έβδομο Οίκο σας, θέτοντας τις βάσεις για ρομαντικές στιγμές ή για ενίσχυση των στενών δεσμών. Θα μπορούσατε να έχετε μια ισχυρή και διαφωτιστική συζήτηση επίσης, καθώς ο ομιλητικός Ερμής βρίσκεται στον οικείο όγδοο Οίκο σας και σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων. Κάποιος μπορεί να ομολογήσει μια κρυφή επιθυμία του ή να μοιραστεί συναισθήματα που είχαν μείνει στο σκοτάδι.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει ένα εύκολο τρίγωνο με την στοργική Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας. Μιλήστε φιλοσοφικά με το ταίρι σας ή ένα στενό σας φίλο, μιλήστε για τα πάντα κάτω από τον ήλιο. Μπορεί να γραφτείτε σε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού ή να ξεκινήσετε να ερευνάτε πτήσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι για δύο. Μόνοι; Δικτυωθείτε και παραμείνετε ανοικτοί σε κάποιον διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας “τύπο”.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ένα «no-jito» έρχεται αμέσως! Με τη Σελήνη στον υγιή έκτο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, έχετε την επιγραφή «νηφάλιος οδηγός» γραμμένη στο μέτωπό σας. Ακολουθήστε ένα χαλαρό μονοπάτι αυτό το Σάββατο, περιορίστε τις υπερβολές σας, συμπληρώστε τον ύπνο σας και σηκωθείτε νωρίς για μάθημα γιόγκα ή για το γυμναστήριο.

Το να στρέψετε το πνεύμα σας προς τον εαυτό σας είναι αυτό που σας επιτρέπει να απολαύσετε εμπνευσμένες συζητήσεις επίσης, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής και ο καινοτόμος Ουρανός συνδέονται στις διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με έναν φίλο ή με κάποιον που θα γνωρίσετε στο ίντερνετ. Η χημεία θα είναι κυρίως πνευματική-αλλά για να λέμε την αλήθεια, ο δρόμος για την καρδιά ενός Διδύμου είναι συχνά μέσα από το μυαλό του.

Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει μια ζωηρή γωνία με τη ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο Οίκο σας. Μπορεί να νιώσετε αυτό το κλικ να συμβαίνει με τον διπλανό σας στο φωτοτυπικό μηχάνημα, ή μπορεί να βρεθείτε σε μια πνευματώδη συζήτηση εκεί που βγάζετε βόλτα τον σκύλο. Ποτέ μην λέτε ποτέ! Είναι επίσης η ιδανική ημέρα για να κάνετε ένα συμμάζεμα του προσωπικού σας χώρου, να αποκαταστήσετε την ακαταστασία, να τρίψετε τη βρωμιά και να προσθέσετε πνευματικές πινελιές στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Ο έρωτας τα σπάει! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας, αυξάνοντας τα παιχνιδιάρικα και παθιασμένα vibes. Καλέστε την πιο γκλαμουράτη παρέα σας για μια νύχτα στην πόλη ή ανανεώστε την εποχιακή γκαρνταρόμπα σας.

Αν θα βρεθείτε σε ένα πάρτι για τις γιορτές, θα θέλετε να κάνετε τα κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας. Αλλά μην το παρακάνετε το Σαββατοκύριακο, Καρκίνοι. Το ξύπνιο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού αυτό το Σάββατο οξύνει την πνευματική σας αντίληψη, κάνοντας αυτή την ημέρα ιδανική για να ξεμπερδέψετε με κάποια πράγματα που απαιτούν λεπτομέρεια, ή για να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη σχετική με τη δουλειά σας. Βάλτε τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων σε χρήση και θα μπορέσετε να το γιορτάσετε αργότερα.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει ένα ζωηρό εξάγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον Οίκο της σχέσης σας. Μια περιστασιακή σχέση μπορεί να κατευθυνθεί προς μια πιο αληθινή δέσμευση. Τα ζευγάρια που είναι μαζί καιρό, μπορεί να ανανεωθούν με μια ένεση σέξι μαγικών. Νιάου!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αράξτε λίγο, Λιοντάρια – καλά, δεν είναι απαραίτητο. Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, κάνοντάς σας να θέλετε να φωλιάσετε ή να χαλαρώσετε μέσα στο κρησφύγετό σας. Αλλά όχι τόσο γρήγορα! Το δυναμικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού του Σαββάτου, είναι σαν μια καλωδίωση που στέλνει ρεύμα μέσα στις πιο ρομαντικές, επιδεικτικές και περιπετειώδεις ζώνες του χάρτη σας. Τη στιγμή ακριβώς που βάλατε τις πυτζάμες σας και ετοιμάσατε ένα σπιτικό γεύμα, μπορεί να πάρετε την πρόσκληση του αιώνα – και μπαμ, ήρθε η ώρα να βάλετε τα καλά σας και να δώσετε ζωή στην πόλη.

Μην ανησυχείτε, θα μπορέσετε να επανορθώσετε για το χαμένο χρόνο χαλάρωσης στο σπίτι την Κυριακή, όταν η Σελήνη χωθεί στην αγκαλιά της Αφροδίτης στον υγιή και οργανωτικό έκτο Οίκο σας. Ξεμπερδέψτε με τα πλυντήρια σας, ρίξτε κάτι στο φούρνο και βάλτε τα επεισόδια που έχετε χάσει όλη την εβδομάδα στο λάπτοπ, ενώ αναπολείτε τις χθεσινές επικές περιπέτειες.

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Τόσες πολλές προσκλήσεις, τόσος λίγος χρόνος! Η Σελήνη περνά μέσα από τον Σκορπιό και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας την ενέργειά σας ειδικά για χορό, στο φουλ. Αλλά μην διασκορπίσετε τον εαυτό σας προς πάρα πολλές κατευθύνσεις ή μείνετε μόνο σε επιφανειακά θέματα.

Ένα ηλεκτρισμένο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού θα μπορούσε να προκαλέσει μια απίστευτη συνομιλία, οπότε τολμήστε να προσπεράσετε την ψιλή κουβέντα, ακόμη και στα πιο «αμφιλεγόμενα» θέματα. Κάτω από αυτή την ευνοϊκή συνάντηση, μπορείτε να συμφωνήσετε στο ότι διαφωνείτε με το συνομιλητή σας, ή ακόμη και να μάθετε κάτι από τις απόψεις του άλλου. Η όψη αυτή θα μπορούσε επίσης να σημάνει κάποια εγκάρδια σύνδεση με έναν συγγενή ή το άλλο σας μισό, όπου θα μπορέσετε να φτάσετε σε μια, από καιρό αναμενόμενη, κατανόηση των διαφορών σας.

Την Κυριακή σκάτε από περιέργεια και συζήτηση, οπότε βρείτε μερικά αδερφικά πνεύματα και συνδεθείτε. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ανταλλάξτε μερικές ιδέες στον καφέ ή κάντε ένα αυτοσχέδιο ραντεβού,καθώς οι ουρανοί είναι ευνοϊκοί και για την αγάπη επίσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00