ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/12 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.12 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 16. Τα Άστρα ( 06. Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αρχή νέου έρωτα
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Νέα επιχείρηση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όπου και να γυρίσετε την φλογερή σας ματιά, θα βρείτε θαυμαστές που θέλουν την παρουσία σας, κοντά τους. Μην τους απογοητεύετε.

ζωδια – Καρκίνος: Λίγε ημέρες έμειναν μόνο, για να αλλάξει ο μήνας. Αλλάξτε και εσείς την κλασσική σας νοοτροπία, που μόνο σε στασιμότητα σας έχει βάλει.

ζωδια – Ζυγός: Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσετε την αγωγή και την ψυχραιμία σας. Υπερβολές και ανακρίβειες θα σας πέσουν στην αντίληψη, για κάποιο δικό σας πρόσωπο.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε σε μια άριστη ψυχολογία που δεν την αλλάζει τίποτα και κανείς. Αυτό που μένει είναι εσείς οι ελεύθεροι, να βρείτε το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι λίγες πια οι μέρες όπου το νέο έτος θα σας φέρει δώρα αισθηματικά και επαγγελματικά. Ξεκαθαρίστε το τοπίο και στους δύο τομείς, από τώρα.

ζωδια – Λέων: Μιλήστε με τον δικό σας καλοσυνάτο τρόπο. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό, που θα σας κάνει πιο αγαπητούς σε αυτόν που σας αποζητά.

ζωδια – Σκορπιός: Όλες οι επόμενες ημέρες, θα είναι γεμάτες από πρόσωπα, που είχαν χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και στο τώρα θα κάνουν την εμφάνιση και τις προτάσεις τους.

ζωδια – Υδροχόος: Η υλική πλευρά των καταστάσεων δεν σας ενδιαφέρει. Αυτό που αποζητάτε είναι η αληθινή αγάπη και μόνο. Κάτι έρχεται… σίγουρα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αφεθείτε στην χαρά των γιορτών και μην σκοτίζετε το κεφάλι σας, με το παρελθόν. Όποιος σας θέλει, θα σας βρει. Τρόποι υπάρχουν.

ζωδια – Παρθένος: Αυτός που κυβερνά την καρδιά σας, έχει πολλά δώρα και εκπλήξεις για εσάς. Ετοιμαστείτε για αλλαγές, που τις έχετε και οι δύο ανάγκη.

ζωδια – Τοξότης: Η εσωτερική σας βεβαιότητα, θα σας οδηγήσει και στην επιτυχία. Μην κάνετε κάτι που θα σας βγάλει εκτός πορείας. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς και το απόλυτο μυαλό σας ,δεν αφήνετε περιθώρια για τα τρίτα άτομα να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο.