ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 4/11 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.11 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 27. Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Μεταξύ δυο επιλογών
2) Σκέψεις ερωτευμένων
3) Νέος έρωτας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Φυσικά και γνωρίζετε ότι υπάρχει και αντίδραση σε κάθε δράση, άρα μην το παρακάνετε. Και ο άλλος έχει τις άμυνες του. Μιλήστε καλύτερα.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε πολλά ακόμη να αντιμετωπίσετε μέχρι να πείσετε τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που του λετε. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν.

ζωδια – Ζυγός: Αν υποψιάζεστε κάτι, το πιο σοφό που έχετε να κάνετε, είναι απλά να ψάξετε. Μπορεί όμως και να χρειάζεται ένας διάλογος με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα κέφια του ζωδίου σας μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα, αλλά αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι το ταίρι σας θα ασχοληθεί ενεργά με εσάς.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι λίγο οι καταστάσεις δύσκολες, αλλά το οξυδερκές σας πνεύμα θα δώσει λύσεις. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχουν εξελίξεις με νέες γνωριμίες.

ζωδια – Λέων: Η καθημερινότητα σας έχει γίνει βαρετή. .Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι αντιδραστικό. Απλά ελάτε πιο κοντά στον κοινωνικό σας κύκλο.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις όλων. Αυτό θα σας φέρει κοντά και σε μια νέα γνωριμία. Είναι πιθανόν να βρεθείτε μπροστά στον έρωτα της ζωής σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μην κάνετε άλλα λάθη. Τι ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας συγχωρέσει τα πάντα, αρκεί και εσείς να δείξετε κάτι καλύτερο, από ότι συνήθως.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε σε μια υπερκινητικότητα που θα σας δώσει και καινούργιες γνωριμίες. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Η δουλειά είναι το παν για εσάς και την καλή σας ψυχολογία. Μέσα σε όλα αυτά μην αφήνετε στην άκρη τον άνθρωπο σας, που σας ψάχνει.

ζωδια – Τοξότης: Με το ανάστημα ψηλά, συνεχίζετε. Δεν πειράζει που κάποιος δεν κατάλαβε την αξία σας, σίγουρα προσεχώς θα βρεθεί κάτι άλλο να σας γοητεύσει.

ζωδια – Ιχθύς: Αυτές τις ημέρες θα υπάρξει κάποιος από το παρελθόν σας, που θα αναστατώσει τον ερωτικό σας κόσμο. Δεν είναι κάτι παλιό. Είναι μόνο καινούργιο.