ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 5/07 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.07 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 07. Το Φίδι ( Ντάμα Κούπα)
Λόγια και παρεξηγήσεις, τρίτο γυναικείο πρόσωπο, διάθεση απομάκρυνσης

 
χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είναι σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς που έχετε μπει σε μια πρακτική διαδικασία να δεσμεύσετε και επίσημα την ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς κάνετε ότι μπορείτε για να δώσετε μια νέα πνοή στον άνθρωπο – σχέση σας. Αυτό σίγουρα σαν θετικό αντίκτυπο θα το βρείτε μπροστά σας.

ζωδια – Ζυγός: Η συμπονετική σας φύση, ίσως και τελικά να σας κάνει ευάλωτους σε όλους αυτούς που υπάρχουν γύρω σας. Σηκώστε λίγο παραπάνω το ανάστημα σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι ευκαιρίες για διάλογο που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα βοηθήσει και τα ζευγάρια που έχουν χαθεί – απομακρυνθεί να έρθουν πιο κοντά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για να κάνετε τις καταλυτικές σας κουβέντες για την συνέχιση ή μη της αισθηματικής σας σχέσης.

ζωδια – Λέων: Αυτό που ζητάτε εσείς οι ελεύθεροι για την προσωπική σας ζωή, θα γίνει πραγματικότητα. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα δείτε μεγάλες αλλαγές.

ζωδια – Σκορπιός: Η σωματική και η ψυχική σας κούραση δεν σας επιτρέπει να κάνετε, αυτήν την περίοδο, σχέδια για τις διακοπές σας. Τουλάχιστον ενημερώστε τους ενδιαφερόμενους.

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες είναι επεισοδιακές και χαμένες μέσα σε εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύνολο του κοινωνικού σας περίγυρου. Μην εμπλέκετε και την προσωπική σας ζωή σε αυτό.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε ασταμάτητοι και αυτό είναι γνωστό πέριξ. Αυτό που έχετε στο μυαλό σας θα το κάνετε. Το πείσμα αυτό θα σας φέρει πίσω και το άτομο που αγαπάτε.

ζωδια – Παρθένος: Οι συγκρούσεις και οι λεκτικές διαφορές, δεν ανήκουν στα χαρακτηριστικά σας. Κάντε λοιπόν ότι μπορείτε για να κατευνάσετε τα πνεύματα.

ζωδια – Τοξότης: Τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν είναι ένα βήμα πριν λυθούν. Άρα αυτό που απομένει είναι να ασχοληθείτε πιο ενεργά με το συναίσθημα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Είναι δική σας προσωπική επιθυμία αυτήν την εποχή, να μείνετε μόνοι σας και μακριά από αισθηματικές περιπέτειες. Αυτό θα σας βοηθήσει και στην εσώτερη σας ισορροπία.