ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 6/07 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.07 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 12. Η Κουκουβάγια (07 Κάρο)
Σκέψεις και λόγια γυναικών, ταξίδια για σπουδές, γάμος σε πιο ώριμη ηλικία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δεν είστε έτοιμοι ακόμη να εκτεθείτε σε μάτια τρίτων, μέσα από δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Μιλήστε και διευκρινίστε την θέλω σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε εν αναμονή εξελίξεων. Σε αυτό προσθέστε και νέες επαφές, που θα σας πλησιάσουν μέχρι τα τέλη του Ιουλίου. Όλα τείνουν να σας χαροποιήσουν.

ζωδια – Ζυγός: Πότε είσαστε στα πάνω σας και πότε στην ψυχολογική ύφεση. Σε αυτό φταιτε μόνο εσείς και ουδείς άλλος. Μειώστε τις υπερβολές σας και θα δείτε άμεσα τις διαφορές

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε πολλά υπέρ σας αυτό το διάστημα, και σίγουρα αυτό θα σας σταθεροποιήσει και σαν σχέση. Είστε από τους πιο ευνοημένους της εποχής.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να υποχωρούν και η λογική να πρυτανεύει.

ζωδια – Λέων: Οι σκοποί σας γύρω από δεσμεύσεις και οικογένεια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μιλήστε και συζητήστε ανοιχτά με το άνθρωπο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Επικεντρωθείτε σε έναν – έναν στόχο κάθε φορά. Είναι εύκολο για εσάς να βάλετε στόχους και να τους κατακτήσετε, ακόμη και αν αυτό αφορά κάποια επανασύνδεση.

ζωδια – Υδροχόος: Εξετάστε αναλυτικά και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος. Υπάρχουν ακόμη πολλά που δεν γνωρίζετε, αλλά προσεχώς θα σας αποκαλυφθούν. Υπομονή.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν είστε και τα άτομα που συμβιβάζονται εύκολα. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μετά δράστε.

ζωδια – Παρθένος: Η σχέση που διατηρείτε ίσως δείχνει πια και τα σημάδια κόπωσης που πρέπει να αρχίσετε να λαμβάνετε πολύ πιο σοβαρά.

ζωδια – Τοξότης: Οι ισορροπίες έχουν αρχίσει και αποκαθίστανται μέσα στην ερωτική σας ζωή, άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποστηρίξετε με τις πράξεις σας.

ζωδια – Ιχθύς: Τολμήστε την αλλαγή και θα τα καταφέρετε. Οι σκέψεις σας μπορούν άμεσα να γίνουν πραγματικότητα και να σας διορθώσουν κατά πολύ την καθημερινότητα.