ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 9/11 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 9.11 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σύγκρουση ζευγαριών
2) Κινητικότητα από το παρελθόν
3) Νέα εργασιακά ξεκινήματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ξεκουράστε το μυαλό σας από τα ίδια και τα ίδια. Αν και εσείς βλέπετε ότι οι καταστάσεις και οι αντιλήψεις των τρίτων δεν αλλάζουν, μην χάνετε τον χρόνο σας.

ζωδια – Καρκίνος: Γρήγορες είναι οι εξελίξεις σε υποθέσεις διαζυγίων, που σέρνονταν χρόνια. Άνοιγμα δρόμων για εσάς και τον άνθρωπο σας, για μια νέα ζωή.

ζωδια – Ζυγός: Μην περιμένετε όλα να σας έρθουν, όπως τα οραματίζεστε. Θα πρέπει επιτέλους και εσείς να κάνετε μια καταλυτική κίνηση για να συμβούν όλα όπως επιθυμείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Κέρδος θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Προτάσεις που σας πλησιάζουν, θα σας εκπλήξουν πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεχτείτε να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι τρίτοι και ειδικά ο σύντροφος σας. Κάποιους η συμπεριφορά σας, τους έχει ενοχλήσεις υπερβολικά.

ζωδια – Λέων: Δεν έχετε κανέναν λόγο να συνεχίσετε, να κοιτάτε και να ψάχνετε για λύσεις, μέσα σε δεσμούς που δεν έχουν πρακτικό μέλλον. Μάλλον έχει μείνει μόνο η συνήθεια.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα τείνουν να αλλάξουν στην αισθηματική σας ζωή. Μια παλιά σας αγάπη – γνωριμία, θα κάνει την επικοινωνιακή της κίνηση για να σας φέρει κοντά της.

ζωδια – Υδροχόος: Μην επιβαρύνετε συνεχώς το μυαλό σας με λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ξεχάστε τα και προσπεράστε τα. Η ζωή τρέχει μπροστά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η συναισθηματική αμοιβή είναι κοντά. Το ταίρι σας, μπορεί αυτόν τον καιρό, να το βλέπετε απόμακρο και παγωμένο, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι σας αγαπάει.

ζωδια – Παρθένος: Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που όλα πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Μιλήστε άφοβα με τον άνθρωπο σας και προτείνετε αλλαγές και λύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση – ερωτική σχέση.

ζωδια – Ιχθύς: Καλύψτε τα νώτα σας και μη λέτε πολλά αυτό το διάστημα. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο το οποίο και δεν γνωρίζετε. Αποκαλύψεις προσεχώς.