ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 24.08

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Δευτέρα  24.08

 

 

Η Κάρτα  της Δευτέρας  /  06. Τα Σύννεφα   ( Ρήγας Σπαθί )

Αλλαγή συνηθειών, εξέλιξη συναισθημάτων, αλήθειες στην επιφάνεια.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Έχετε πει πολλά  ’ΟΧΙ’ τον τελευταίο καιρό και αυτό πιθανόν να έχει πικράνει πολύ κόσμο και μέσα σε αυτούς και το ταίρι σας. Πολλές όμως και οι αντιδράσεις που θα σας έρθουν.

 

Καρκίνος: Δυσφορία υπάρχει στις τάξεις των Καρκίνων που δεν βλέπουν την θεαματική βελτίωση στην ερωτική τους ζωή που τους έχουν τάξει ή που έστω υποσυνείδητα περίμεναν.

 

Ζυγός:  Βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον τον τρόπο που σας πλησιάζει ο νέος έρωτας… ! Όλοι οι Ζυγοί είναι σε φάση ανανέωσης είτε σε παλιά σχέση είτε μπροστά σε νέα δεδομένα.

 

Αιγόκερως: Η δυνατότητα για να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας είναι λίγες αλλά όχι ανύπαρκτες. Οι σκέψεις σας για καινοτόμες προτάσεις θα σας φέρουν τουλάχιστον κοντά σε επίπεδο επικοινωνιών.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος:  Αν υποχωρήσετε σε αυτήν την μάχη, μεγαλύτερη πιθανότητα… να κερδίσετε τον πόλεμο σε μια πιο μετέπειτα εποχή… αλλά μαζί και την καρδιά του ανθρώπου που σας νοιάζει!

 

Λέων; Σκορπίζεστε αριστερά και δεξιά και χωρίς τελικό συναισθηματικό αποτέλεσμα. Τώρα που ο Ήλιος σας εγκαταλείπει φροντίστε να επικεντρωθείτε σε ένα πρόσωπο.

 

Σκορπιός: Βάλτε στην άκρη το περιττό άγχος και δείτε τι τελικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Όλο το Καλοκαίρι το περάσατε σαν ερημίτης από εδώ και από εκεί.

 

Υδροχόος:  Κλείστε την πόρτα σε τρίτες γνώμες και παρείσακτους που δεν σας ευνοούν σε τίποτα. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την τύχη για σκέψεις δέσμευσης μέσα στο Φθινόπωρο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Συνήθως δεν είσαστε ποτέ μόνοι. Τις τελευταίες ημέρες όμως έχετε απομονωθεί σκεπτόμενο το τι θέλετε από το συντροφικό σας ταίρι ή έστω από την μοναξιά σας.

 

Παρθένος: Τα τρυφερά σας συναισθήματα δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν τον άνθρωπο σας. Μιλήστε ξεκάθαρα και μην διαιωνίζετε τις εκκρεμότητες μεταξύ σας.

 

Τοξότης: Η γοητεία που ασκείτε στους τρίτους είναι αδιαμφισβήτητη. Μέσα σε αυτό είναι και το ταίρι σας… που ζητάει την αποκλειστικότητα σας.

 

Ιχθύς: Μην αφήνετε τα όποια προβλήματα να διαιωνίζονται μέσα στον δεσμό σας. Εντάξτε περισσότερες κοινές δραστηριότητες μεταξύ σας. Θα βοηθήσει