ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 27.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 27.09

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 11.Τα Σπαθιά (Βαλές Σπαθί)

Άσχημος  καυγάς, διαζύγιο από γάμο, απιστία άντρα – συντρόφου.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μια προσοχή παραπάνω θα χρειαστείτε στις υπερβολικές αντιδράσεις που θα προκύψουν από τον σύντροφο σας, που απλά θεωρεί ότι δεν προσφέρετε όσα χρειάζονται.

 

ζωδια – Καρκίνος: Δεν έχετε βρει ακόμα τον δρόμο που θα πρέπει να περπατήσετε για να αποφύγετε τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας.  Οι μέρες θα καλυτερέψουν από την Τετάρτη.

 

ζωδια – Ζυγός: Έχετε καταλάβει πολύ σωστά. Ο άνθρωπος σας δεν δείχνει πια σημάδια ενθουσιασμού για την ερωτική σχέση σας πια. Αν τελικά δεν υπάρχει τρόπος  αναζωογόνησης…καλύτερα άμεσα απομακρυνθείτε.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αρμονικό το ερωτικό κλίμα στις τάξεις των Αιγόκερων….που αντιλαμβάνονται το έρωτα και την αγάπη του ανθρώπου τους… πολύ πιο κοντά από κάθε άλλη προηγούμενη φορά.

prodosia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας και περιμένουν πρακτικές  λύσεις από εσάς. Οι Ταύροι  που είναι ακόμα αδέσμευτοι θα βρουν ροή  ατόμων να τους πολιορκούν.

 

ζωδια – Λέων: Μια ιδανική ημέρα, που όλοι οι Λέοντες θα δουν μια ξαφνική αλλαγή απο το ταίρι τους …που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Ακόμα και οι χωρισμένοι – απόμακροι σύντροφοι θα δουν βελτίωση στην καθημερινότητα τους.

 

ζωδια – Σκορπιός: Ημέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσετε μαζί με το ταίρι σας τον νέο μήνα  ή και ακόμα να συζητήσετε για περαιτέρω δεσμεύσεις του προσεχείς μήνες.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Είσαστε κάτω από την εύνοια των πλανητών και αυτό θα γοητεύσει πολύ νέο κόσμο τριγύρω σας. Οι χωρισμένοι θα ξεφύγουν από την πίκρα του χωρισμού και θα ανανεωθούν σύντομα

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Επιθετικές και άσχημες  συμπεριφορές προκύπτουν από το μέρος σας προς τις τυχόν νέες γνωριμίες, και αυτό πιθανόν να τις τρομάζει. Ασκείστε την διπλωματία που διακατέχει το ζωδιο σας και μην εκφράζεστε με υπερβολή σε κανέναν.

 

ζωδια – Παρθένος: Δεν υπάρχουν νέα περιθώρια από πλευράς σας για να σώσετε την σχέση που τόσο σας έχει πικράνει…πάλι. Αφήστε τον σύντροφο σας να κάνει και τις δικές του προσωπικές προσπάθειες.

 

ζωδια – Τοξότης: Πολλά τα κρίσιμα ζητήματα που καλείστε να επιλύσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Το κλίμα  και η διάθεση για ενδελεχή συζήτηση ωστόσο ίναι θετικά.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δύσκολη η ζωδιακή σας  προσωπικότητα σας και αυτό πιθανόν να έχει πια κουράσει τον άνθρωπο σας… που επιθυμεί περισσότερη δυναμική συναισθημάτων από δική σας πλευρά. Οι μέρες μετά τις 30-09  είναι ιδανικές για συζητήσεις.