ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τετάρτη 16.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν  Τετάρτη 16.09

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης  23.Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Σταθερή συναισθηματική εξέλίξη, πολλά ψέματα, τρίτα πρόσωπα, άσχημες ειδήσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Έχετε επηρεαστεί από τις στατικές καταστάσεις που ζείτε μέσα στην σχέση σας και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατά καιρούς έχετε τις εκρήξεις σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Πρέπει να μπει ένας φραγμός στις λεκτικές υπερβολές που εξαπολύονται και από τις δύο πλευρές. Οι μέρες έχουν κάτι θετικό στην ατμόσφαιρα για όλους τους Ταύρους.

 

ζωδια – Ζυγός:  Πολλά θα έρθουν πάνω – κάτω στην καθημερινότητα σας, τις προσεχείς ημέρες με τις αποκαλύψεις που θα προκύψουν για τον ερωτικό τομέα του ταιριού σας.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλά τα φιλικά πρόσωπα που έχουν άποψη για εσάς και την σχέση σας. Μη δώσετε παραπάνω σημασία σε σχόλια και κουτσομπολιά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Φυσικά και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η σχέση που διατηρείτε έχει χάσει τον ενθουσιασμό και το χρώμα της… άρα θα πρέπει να ξαναδείτε από την αρχή τι φταιει.

 

ζωδια – Λέων: Σταδιακά μπαίνετε σε μια νέα λογική του να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας όλα όσα σας πικραίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην ανακυκλώσετε όμως τα παλιά.

 

ζωδια – Σκορπιός: Ενεργοποιηθείτε.. κάτι συμβαίνει που ήδη το έχουν πιάσει η ευαίσθητες κεραίες σας. Ψάξτε πιο βαθιά και θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει!

 

ζωδια – Υδροχόος:  Υπάρχει ένα κλίμα αστάθειας και υψηλών τόνων…. που έχει κουράσει και τις δύο πλευρές. Αφουγκραστείτε και οι δύο τι πραγματικά συμβαίνει και επιλύστε το.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Αν αισθάνεστε ότι το ταίρι σας έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του τότε ψάξτε περισσότερο στις λεπτομέρειες και εν τέλη απομακρυνθείτε χωρίς να χρονοκαθυστερείτε.

 

ζωδια – Παρθένος: Η δυναμική σας πλευρά είναι αυτή που θα δώσει και πάλι τις σωστές λύσεις. Μιλήστε σε πιο ειδικό βαθμό με τον σύντροφο σας, και βρείτε την χρυσή τομή…άμεσα

 

ζωδια – Τοξότης: Αν συνεχίσετε να παίζετε αριστερά και δεξιά μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον άνθρωπο σας που ήδη έχει αντιληφθεί ότι η παρουσία σας και το μυαλό σας είναι απών.

 

ζωδια – Ιχθύς: Χρειάζεστε πρακτικό νου και αυτοπεποίθηση για να διαχειριστείτε την κρίση την οποία βιώνετε μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Δώστε λόγους και λύσεις.