ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.01 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.01 Κυριακή

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 27. Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια αγάπης
2) Σκέψεις για επανασύνδεση
3) Νέα εργασία

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Όλα συγκλίνουν για να έρθουν τα πράματα όπως εσείς επιθυμείτε. Το ταίρι σας έχει καταλάβει τα δίκαια λόγια σας και θα σας πλησιάσει περισσότερο.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και τα μόνιμα παράπονα σας, έχετε κουράσει τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να κάνετε το επόμενο βήμα το νέο έτος.

ζωδια – Ζυγός: Μην χαλάτε την εικόνα σας, επειδή έχετε θυμώσει. Δεν χρειάζεται αυτές τις ημέρες, να τα λύσετε όλα. Χαρείτε την εποχή και από την νέα εβδομάδα, όλα θα καλυτερεύσουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Ξοδεύετε την πολύτιμη ενέργεια σας, σε άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν αξίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε βάλει το αυστηρό σας πλάνο για τον Ιανουάριο. Κάτι ευχάριστο θα θελήσει να προσθέσει σε αυτό και ο σύντροφος σας.

ζωδια – Λέων: Αντιδράτε πολύ συναισθηματικά σε αυτά που συντελούνται μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό σας κάνει να χάνετε και τον έλεγχο. Αλλάξτε το.

ζωδια – Σκορπιός: Διαχειριστείτε αυτά που πρέπει στην οικονομική σας πραγματικότητα και μην ξεφεύγετε του μέτρου. Αισθηματικά, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα πρόσωπα που θα σας εμφανιστούν και που θέλουν την ερωτική σας προσοχή. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα, θα σας φτιάξει την διάθεση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην ρισκάρετε, μέσα από ελαφρότητες ερωτικές και περιπέτειες να αποκαλυφθείτε στον άνθρωπο σας. Δεν είναι οι εποχές για αλλαγές με αυτόν τον τρόπο.

ζωδια – Παρθένος: Το ταίρι σας, έχει κάποιες εκπλήξεις αυτές τις γιορτινές ημέρες. Αυτό έχει να κάνει με τα επόμενα βήματα στην αισθηματική σας σχέση.

ζωδια – Τοξότης: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Κάποιος από τους δύο, μάλλον έχει βαρεθεί ή θέλει να αποχωρήσει.

ζωδια – Ιχθύς: Είναι τόσος πολύς ο κόσμος που θα σας πλησιάσει που θα ξεχάσετε την αισθηματική σας μοναξιά. Τα καλύτερα είναι στα προσεχώς.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις