ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.06 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.06 Σαββάτο

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 20. Ο Κήπος (08 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Νέα αγάπη
– Επαγγελματική επιτυχία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

χαρτομαντεια Κριός

Κάποιες σημαντικές καταστάσεις που έπρεπε να αλλάξουν από την μεριά του συντρόφου σας, ήδη έχετε καταλάβει ότι όντως αλλάζουν και πρέπει και εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος

Μην μένετε άπραγοι σε καταστάσεις και γεγονότα που σας θίγουν! Μπορείτε άμεσα να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και μέσα από συζήτηση όλα να τα διορθώσετε.

Δίδυμοι

Εσείς είναι να μην κάνετε την αρχή. Τώρα που έχει βγει ένας νέος έρωτας στην πορεία σας, εσείς θέλετε να το φτάσετε μέχρι και σε σημείο επισημοποίησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Καρκίνος

Μπορείτε να είστε και ερωτικά μόνοι σας χωρίς αυτό να σας ενοχλεί. Τώρα θα βρείτε και περισσότερους φίλους, για να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο.

Λέων

Οι λύσεις είναι στο δικό σας το χέρι και τώρα πρέπει να βρείτε και τον άνθρωπο που μαζί θα κινηθείτε μέσα σε μια νέα σχέση. Ήδη γύρω σας υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι.

Παρθένος

Δεν θα κάνετε κάτι περισσότερο από το να μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφο σας, για όλες αυτές τις ανασφάλειες που κατακλύζουν το μυαλό σας. Σίγουρα θα έχει απαντήσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός

Οι μέρες θα φέρουν κάποιους παλιούς σας φίλους πιο κοντά. Τώρα θα υπάρξουν και κάποιες πιο εντατικές προσεγγίσεις από κάποιον που έχει καιρό δηλώσει ότι σας έχει αγαπήσει.

Σκορπιός

Όλα τα οικονομικά και πρακτικά θέματα του συντρόφου σας, τείνουν να ξεκαθαρίσουν και να βρείτε πια την κοινή σας πορεία ακόμη και για μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Τοξότης

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις πια για εσάς! Τώρα όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Επίσης, από τις αρχές του νέου μήνα, θα έχετε και μια επαγγελματική πρόταση.

chartomantia-087

χαρτομαντεια Αιγόκερως

Μια νέα αγάπη σας περιτριγυρίζει και αυτό που θέλετε είναι να βρείτε πια την ησυχία σας, δίπλα σε ένα σοβαρό και μετρημένο σύντροφο μόνιμα.

Υδροχόος

Υπάρχουν θέματα που σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα και έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Αλλαγές και θετικές λύσεις θα προκύψουν σε κάποια οικογενειακά σας θέματα, που σίγουρα θα σας ελευθερώσουν έτσι ώστε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.