ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.01 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.01 Δευτέρα

Καλή Χρονιά!

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεση για συμφιλίωση
2) Νέες ερωτικές προκλήσεις
3) Ξαφνικά χρήματα

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Σκεφτείτε μήπως δίνετε λάθος ερμηνείες σε καταστάσεις που ζείτε. Δεν είστε βέβαια και από τα άτομα που παραμυθιάζονται, αλλά να είστε προσεχτικοί.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλές αισθηματικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, αυτό το διάστημα. Ενεργοποιηθείτε και κάντε τις παρεμβάσεις σας.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε ανάγκη την αισθηματική ασφάλεια από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες σας φέρνουν πολύ κοντά, και κάτω από μια ρομαντική – ερωτική ατμόσφαιρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας είναι πάνω σε κάποιο παλιό σας ταίρι. Αν θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση, σκεφτείτε μια καλή δικαιολογία, και πράξτε το.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε προικισμένοι με προνοητικό μυαλό. Άρα από την στιγμή που βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά, θα πρέπει να κάνετε τις διορθώσεις.

ζωδια – Λέων: Εσείς και ο τεράστιος εγωισμός σας, δημιουργείτε θέματα και άσχημες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Τα παράπονα από τον άνθρωπο σας, είναι καθοδόν.

ζωδια – Σκορπιός: Αν προτιμάτε αυτόν τον καιρό να μείνετε μόνοι σας, καλό θα ήταν να το ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας, που διαμαρτύρεται για την αποχή σας.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχει μια σειρά, από καταστάσεις και εκκρεμότητες μέσα στον δεσμό σας. Ασχοληθείτε πιο ενεργά και βρείτε τις άμεσες – πρακτικές λύσεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο λόγος σας είναι δυνατός, και αυτό κάνει τον σύντροφο σας να αισθάνεται όμορφα και ασφαλής. Προτάσεις σας έρχονται που θα σας εκπλήξουν.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Υπομονή και όλα αλλάζουν άμεσα.

ζωδια – Τοξότης: Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, μέσα στον δεσμό σας που δεν πρέπει να συνεχιστούν και μέσα στον νέο μήνα. Συζητήστε και εξελιχτείτε σε κάθε τομέα.

ζωδια – Ιχθύς: Είναι μια μέρα, που θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο που σας αγαπάει. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας πλησιάσει με προτάσεις που θα σας δελεάσουν.