ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.05 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Τρίτα λόγια
– Νέες συνεργασίες

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Η μόνιμη σας επιθυμία, είναι να μιλήσετε για ακόμη μια φορά στον πρώην σας και να του δώσετε κάποιες εξηγήσεις, για όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας.

Ταύρος

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα κάνουν την εμφάνιση τους και πάλι, και το πιο πιθανόν είναι εσείς οι δύο να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία επανένωσης.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Είστε σκεπτικοί αυτήν την εποχή, με όλα αυτά που έχουν γίνει στην προσωπική σας ζωή, και θέλετε άμεσα να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.

Καρκίνος

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, με αυτά που λέτε και τάζετε, σε άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά, καθώς μπορεί και τελικά να μην ταιριάζετε σε τίποτα.

Λέων

Θέλετε να αποσυνδεθείτε, από το παρελθόν άμεσα. Ο νέος μήνας θα είναι γεμάτος από νέα πρόσωπα και καταστάσεις που σίγουρα θα σας γεμίσουν την καθημερινότητα.

taro-zodia-76

Παρθένος

Μέσα στην εργασία σας, υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία θα πρέπει να βρείτε λύσεις! Σίγουρα προσοχή σε όλο αυτό το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

χαρτομαντεια Ζυγός

Υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας που μόνο τελικά σας χαλούν την διάθεση. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε τον τρόπο για να ισορροπήσετε.

Σκορπιός

Οι κινήσεις και τα λόγια, που έρχονται από κάποιον φίλο – γνωστό σας, θα σας εκπλήξουν. Ήδη μεταξύ σας έχει δημιουργηθεί ένα ερωτικό κλίμα πολύ ευχάριστο!

αγαπη

Τοξότης

Από την σχέση σας και τον άνθρωπο σας, κρατήστε μακριά όλους τους περίεργους. Θέλετε αυτήν την περίοδο να πάρετε κάποιες αποφάσεις και μάλλον χρειάζεστε ησυχία.

Αιγόκερως

Το ότι είστε μόνοι σας, ίσως και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν σας νοιάζει, αντιθέτως σας έχει αφήσει ελεύθερο χρόνο, για να ασχοληθείτε με εργασία και φίλους.

Υδροχόος

Νέα πρόσωπα έχουν μπει στην ζωή σας, και σας πολιορκούν! Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε, άρα μην χαθείτε μόνο μέσα στις απαιτήσεις όλων αυτών!

Ιχθείς

Είστε αποφασισμένοι άμεσα, να κάνετε κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα, με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην είναι και τόσο κοντά σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.