ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.05 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 23. Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Σκέψεις εραστών
– Συντροφικές αποφάσεις

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Η δική σας η φιλοσοφία, έχει αλλάξει από την μέρα που έχει μπει στην ζωή σας, μια καινούργια γνωριμία, και σας δείχνει διαφορετικούς αισθηματικούς ορίζοντες.

Ταύρος

Λειτουργείτε σε υψηλούς ρυθμούς, και τώρα δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Από τα μέσα του μήνα, αυτό σίγουρα αλλάζει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν είστε σε κανένα επίπεδο έτοιμοι για να προχωρήσετε σε έναν γάμο ή μια δέσμευση. Τώρα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας.

Καρκίνος

Οι εκπλήξεις που σας φυλάει ο πρώην σας, είναι μεγάλες, και σίγουρα θα πρέπει να είστε σε μια ετοιμότητα, για τις δικές σας απαντήσεις αλλά και νέες προτάσεις.

Λέων

Δεν σας είναι και τόσο ξεκάθαρο, τι ακριβώς θέλει από εσάς ο νέος έρωτας που σας περικυκλώνει. Πιθανόν και να υπάρχουν ακόμη μυστικά που δεν τα ξέρετε.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Υπάρχουν ζητήματα σοβαρά και οικογενειακές εντάσεις, από την μεριά του αγαπημένου σας, που ακόμη δεν του δίνουν το πράσινο φως για να σας μιλήσει για το μέλλον.

Ζυγός

Ο μήνας αυτός θα φέρει, πολλές ευχάριστες ειδήσεις στην επαγγελματική σας καθημερινότητα και μάλλον αυτό θα λύσει προβλήματα και στα ερωτικά σας.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Έρχεται και φεύγει κάποιος κατά καιρούς από την καθημερινότητα σας και αυτό, σίγουρα πια έχει αρχίσει και σας κουράζει. Μιλήστε ανοιχτά και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

αγαπη

Τοξότης

Δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που ονειρεύεστε η σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που ήδη ο σύντροφος σας, το έχει διαπιστώσει, και θα δράσει διορθωτικά.

Αιγόκερως

Μια ερωτοφιλία που σας κυκλώνει, εδώ και χρόνια ίσως…από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα σας προσεγγίσει πολύ περισσότερο με δομημένες προτάσεις.

Υδροχόος

Είστε απόλυτα σύμφωνοι, με όλα αυτά που σας προτείνει ο σύντροφος σας, και από τα μέσα του μήνα και μετά θα έχετε και την πρακτική πρόοδο όλων αυτών.

Ιχθείς

Ξέρετε ότι έχετε γίνει το αντικείμενο πάθους κάποιου φίλου σας! Οι μέρες θα σας δώσουν πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα φωτίσουν το μέλλον.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.