ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.03 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.03 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 20 Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που δικαιώνουν
2) Συναισθήματα που εξελίσσονται
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολικές, για να πείσετε τον άνθρωπο σας για κάτι περισσότερο μέσα στην σχέση σας. Δώστε χρόνο και στις δύο πλευρές.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν πρέπει να φτάσετε στα όρια για να λύσετε τις διαφορές σας με τον άνθρωπο σας. Μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε τις κοινές σας διαδρομές.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να προβάλετε τις κάθετες αντιρρήσεις σας, για το παρελθόν του ανθρώπου σας. Και εσείς έχετε το δικό σας σχετικό παρελθόν.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα σας. Αυτό σας έχει κάνει και πολύ καλύτερους μέσα στην σχέση σας… με τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς έχετε πολλά να λύσετε μέσα στον δεσμό σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και το ισχυρό σας ένστικτο, που θα πρέπει κα πάλι να επικαλεστείτε.

ζωδια – Λέων: Τα περιθώρια τα χρονικά που είχατε αφήσει στον άνθρωπο σας, για να σκεφτεί, έχουν αρχίσει και εξαντλούνται. Μην τα χαλαρώσετε όμως πάλι.

ζωδια – Σκορπιός: Μια καλή εποχή που θα έχετε πολλές ευκαιρίες, για να τα βρείτε με κάποιον που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορείτε πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Όλα έχουν γίνει όπως τα είχατε προγραμματίσει. Σας έρχονται και χρήματα που θα σας ενισχύσουν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια καλή συνέχεια θα έχετε με τον άνθρωπο σας, και μετά από όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα, που όλο έχει χάσει την ισορροπία τους.

ζωδια – Παρθένος: Λίγη υπομονή ακόμη και μετά την Πανσέληνο, θα δείτε ότι οι σχέσεις που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό τους.

ζωδια – Τοξότης: Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα βελτιώνονται και σας δικαιώνουν. Σχέσεις, χρήμα αλλά και φιλικά πρόσωπα, είναι δίπλα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς αυτό που ζείτε είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να μπορείτε περισσότερο να κάνετε. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.