ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.06 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.06 Πέμπτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος Έρωτας
– Κοινωνική ζωή
– Προαγωγή

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μην δίνετε όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας, σε άτομα που δεν ξέρετε και εσείς τι πρεσβεύουν. Τώρα είναι μια πολλή καλή εποχή για να δείτε πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Πολλές οι συμπτώσεις, που τρέχουν μέσα στην ζωή σας και πιθανόν και έχετε καταλάβει, ότι κάποιος πρώην σας, θέλει να σας μιλήσει από κοντά για μια επανασύνδεση.

Δίδυμοι

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε αυτό το διάστημα, μέσα στην ζωή σας και πιθανόν και να σκέφτεστε ότι τώρα είναι και το σωστό χρονικό διάστημα, για μια νέα σχέση.

zodia-88

Καρκίνος

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα άμεσο ταξίδι, για να συναντήσετε τον αγαπημένο σας, αλλά και να του παραθέσετε, όλα αυτά που τόσο καιρό σας ενοχλούν.

Λέων

Μόνο ευχαριστημένοι είστε, από όλα αυτά που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας και πόσο μάλλον τώρα, που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει και για μέλλον.

Παρθένος

Αποφασίστε και μιλήστε πια ανοιχτά στον αγαπημένο σας, για όλα αυτά τα σχέδια που έχετε μέσα στην καρδιά σας, και θέλετε άμεσα να τα κάνετε πράξη.

zodia-zwdia-9988

χαρτομαντεια Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά και μάλλον δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι αποζητά αυτό το νέο ταίρι, από εσάς. Αυτό το Καλοκαίρι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Σκορπιός

Αυτά που ξέρετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι λίγα. Από την επόμενη εβδομάδα που θα μιλήσετε και να βρεθείτε, σίγουρα θα σας λυθούν πολλές απορίες.

Τοξότης

Όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, μέσα στον δεσμό σας, είναι απαράδεκτα. Καλείστε τώρα να βρείτε τους τρόπους που θα ισορροπήσετε με τον άνθρωπο σας.

zodia-0988

Αιγόκερως

Δεν θα βρείτε ακόμη μια καινούργια αγάπη, για τον απλό λόγο, ότι η καρδιά και το μυαλό σας είναι δεμένα με τον πρώην σας, που έχει δείξει μεταμέλεια.

Υδροχόος

Το συντροφικό σας έτερο, έχει δώσει μέχρι τώρα το δείγμα της γραφής του, μέσα από τις προτάσεις και τις συμπληρωματικές του κινήσεις. Οι δεσμεύσεις είναι κοντά.

Ιχθείς

Μην σας απασχολεί και πάρα πολύ το τι θα γίνει μέσα στον δεσμό σας, καθώς για όλην αυτήν την καθυστέρηση, ευθύνεται και πάλι στο συντροφικό σας έτερο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.