ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.02 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.02 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 02 Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λογομαχία συντρόφων
2) Νέα ερωτική σχέση
3) Ξαφνικό – τυχερό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος. Θα σας κουράσουν. Πιθανόν να κουράσουν και τον άνθρωπο σας, που ήδη σας έχει συγχωρέσει πολλά.

ζωδια – Καρκίνος: Οι μέρες όλες μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, έχουν πολλές ευκαιρίες για να μιλήσετε πιο πρακτικά με το άτομο, που σας ενδιαφέρει και να βρείτε τις κοινές λύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Τα χρονικό πλαίσια που έχετε βάλει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να δείτε και εσείς τις δικές του τις προθέσεις, καλό είναι να μην τα άρετε και πάλι.

ζωδια – Αιγόκερως: Είναι πολλά αυτά, που πρέπει να κάνετε και μέσα στην εργασία αλλά και μέσα στα αισθηματικά σας. Σίγουρα μην αφήσετε εκτός τον καλό σας εαυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε σε μια υπερκινητικότητα αυτή την εποχή. Κάνετε μια μυστική ίσως προσπάθεια, για να φέρετε στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν.

ζωδια – Λέων: Ο παράλληλος δρόμος , που έχετε πάρει και κατά καιρούς σας τρομάζει και σίγουρα είναι θέμα λίγου χρόνου, να σας βγάλει και πάλι σε αδιέξοδο.

ζωδια – Σκορπιός: Αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται, δεν είναι σίγουρα, για να τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς. Καλείστε να προστατεύετε τον εαυτό σας, από όλους και όλα.

ζωδια – Υδροχόος: Μια καινούργια φιλία, τείνει να εξελιχθεί σε έρωτα. Αυτό είναι κάτι που θα σας γεμίσει την καρδιά αλλά την καθημερινότητα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Κάντε μια μεγαλύτερη λοιπόν προσπάθεια, να μείνετε μακριά από σκέψεις και από άτομα, που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Και μην ελπίζετε μόνο.

ζωδια – Παρθένος: Η συμπεριφορά σας είναι λίαν περίεργη. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε πια κουραστεί από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα, μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και ο πύρινος λόγος σας κάποιες φορές πονάτε τον άνθρωπο σας. Αυτήν την φορά πάντως το παρακάνατε.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε έρθει σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που θα πρέπει να δείτε πως θα διαχειριστείτε παρελθόν, καινούργια σχέση και δύσκολα οικονομικά.