ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.04 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.04 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Προτάσεις που ξεκαθαρίζουν
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Νέα εγχειρήματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε πολύ διαφορετικοί, από κάθε άλλη φορά και αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας. Κρατήστε το …σας κολακεύει.

ζωδια – Καρκίνος: Είναι μια εποχή που πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα σχέδια που έχετε βάλει σκοπό, να ολοκληρώσετε μέσα στον Μάιο.

ζωδια – Ζυγός: Όλα έχουν πια ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας. Το μόνο που απομένει είναι να κάνετε και τις σχετικές ανακοινώσεις, στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Κάποιος φίλος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σας βλέπει με ένα πιο τρυφερό – ρομαντικό μάτι. Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μπορείτε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αν πάτε την σχέση σας, ένα πρακτικό βήμα, πιο κάτω… ίσως σε μια δέσμευση.

ζωδια – Λέων: Η διάθεση σας θα ανέβει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και αυτό έχει να κάνει, με μια καινούργια γνωριμία, που θα βγει στον δρόμο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μην αναμασάτε τα παλιά και τα άσχημα γεγονότα. Αυτό κουράζει εσάς, και βάζει συνεχώς σε μια ανασφάλεια, τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές, που ακούτε για τον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε επιτρέψει εσείς. Λάθος.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν είσαστε μόνοι, αφήστε τον Απρίλιο να περάσει, και μετά ξανακάντε τις σκέψεις για τυχόν επικοινωνία και επιστροφή στο παρελθόν σας.

ζωδια – Παρθένος: Μπορεί και να έχετε κάνει κάποιο λάθος στις κρίσεις σας, για τον άνθρωπο σας. Μιλήστε – ξεκαθαρίστε και θα δείτε ότι όλα θα αποκατασταθούν.

ζωδια – Τοξότης: Οι διαπροσωπικές σχέσεις όλων των ειδών αυτές τις ημέρες, πάσχουν. Μην κάνετε κάτι ακραίο. Αφήστε τον μήνα να περάσει, και από Μάιο όλα θα βελτιωθούν.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς έχετε μνήμη καμήλας. Αυτό είναι και ένα μεγάλο στοπ, σε αυτά που επιθυμείτε να ζήσετε και να απολαύσετε. Αλλάξτε λοιπόν αυτήν την φιλοσοφία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις