ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.12 Δευτέρα

Η Κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 06. Τα σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )
Ψυχική – ερωτική απομόνωση, άσχημα νέα και συντροφική ψυχρότητα, διάθεση χωρισμού.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολλές και διαφορετικές οι εσώτερες σκέψεις σας για οριστικό χωρισμό. Αν κάτι πια δεν σας χαροποιεί – ενθουσιάζει… καλύτερα απομακρυνθείτε άμεσα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Η υπομονή σας έχει δοκιμαστεί μέσα σε αυτήν την σχέση αρκετές φορές…τώρα όμως τα πράματα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Οι σκέψεις σας πρέπει να ακουστούν.

ζωδια – Ζυγός: Αφήστε τις υπερβολές λόγου μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν να έχετε κουράσει και αποπροσανατολίσει τον σύντροφο σας. Πράξτε κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολυπροσωπία θα βιώσετε τις επόμενες ημέρες από τον άνθρωπο σας, που τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεται με περίεργο και απόμακρο τρόπο. Ψάξτε πιο βαθιά.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Καινούργια και φιλόδοξα σχέδια έχετε για τον άνθρωπο σας, ακόμα και για την νέα σχέση που υπάρχει στην πραγματικότητα σας. Ωστόσο κρατήστε ένα μέτρο λογικής σε όλες τις δράσεις σας.

ζωδια – Λέων: Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα σας βάλουν σε αρκετά και διαφορετικά μονοπάτια επιλογών. Αν είστε ήδη σε σοβαρή συναισθηματική δέσμευση σκεφτείτε διπλά.

ζωδια – Σκορπιός: Μην πείτε πολλά σε άτομα εκτός της προσωπικής σας σχέσης. Πιθανόν να υπάρχουν ‘ιδιαίτερα’ ενδιαφέροντα για τον ταίρι σας, που εσείς δεν έχετε αντιληφθεί.

ζωδια – Υδροχόος: Η επιθετική στάση που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, οφείλεται και εν μέρη σε λάθος δική σας συμπεριφορά. Οι μέρες απαιτούν διπλωματική προσέγγιση από πλευράς σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε στο επίκεντρο των πάντων. Οι επιλογές σας όποιες και αν είναι θα είναι οι σωστές…. και αυτές που συμπληρώνουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

ζωδια – Παρθένος: Θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και γρήγορα για να σώσετε την σχέση σας από λάθη και υπερβολές των τρίτων. Πείστε το ταίρι σας για γιορτινές διακοπές και κοινή ψυχαγωγία.

ζωδια – Τοξότης: Δεν ανήκετε και στην πιο εύκολη περίπτωση των ανθρώπων, ωστόσο δώστε μια ακόμα ευκαιρία σε κάποιο πρώην ταίρι που θα σας ξαναπροσεγγίσει.

ζωδια – Ιχθύς: Οι ξεκάθαρες κουβέντες που σας έχουν γίνει από το άτομο που του έχετε κλέψει την καρδιά και το μυαλό… θα πρέπει να σας κινητοποιήσουν για να απαντήσετε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.