ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.05 Τετάρτη

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική πίστη
– Αισθηματικές αλλαγές
– Οικονομική σταθερότητα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι τρέχουσες εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, είναι μόνο καλές. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις που θα σας απαλύνουν όλα τα πρακτικά σας προβλήματα.

Ταύρος

Επί του παρόντος έχετε αποφασίσει να είστε μόνοι σας και μέχρι να βρεθεί κάποιο νέο πρόσωπο που θα μπορούσε να σας συγκινήσει βαθιά και αληθινά.

Δίδυμοι

Δεν θα δεχτείτε προτάσεις επανασύνδεσης, αν πρώτα δεν ακούσετε τις καινούργιες αλλαγές και δεν πιστέψετε εσείς οι ίδιοι, όλα αυτά που θα σας προταθούν.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ερωτικη χαρτομαντεια Καρκίνος

Είναι οι μέρες που θα δείτε τον άνθρωπο σας που αγαπάτε, άλλα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σθένος, για να τον ρωτήσετε όλα αυτά που δεν ξέρετε ακόμη.

Λέων

Ένα φιλικό άτομο, από τις παρέες σας θέλει να σας μιλήσει καιρό τώρα, αλλά με τον δικό σας τον τρόπο το αποφεύγετε, καθώς έχετε καταλάβει ότι έχει για εσάς, ερωτικά συναισθήματα.

Παρθένος

Νέα θα σας έρθουν από τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα. Κάποιος που ακόμη έχει αγάπη για το δικό σας το πρόσωπο, θέλει να του δώσετε ευκαιρία για σχέση.

zwdia-fotia

Ζυγός

Δεν είστε σε διάθεση αλλά και ούτε σε καλή φάση ζωής για να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση. Πιθανόν και να σας εμποδίσουν κάποια οικονομικά – οικογενειακά.

Σκορπιός

Μπορείτε να βάλετε μια σειρά στην ερωτική σας ζωή, αν και μόνο μιλήσετε πιο ειλικρινά στον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα θέματα που τώρα σας ενοχλούν.

Τοξότης

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, εσείς να είστε προετοιμασμένοι για μια ερωτική επανένωση, με κάποιο πρόσωπο που παλιότερα μοιραστήκατε όμορφες στιγμές.

zodia-88

Αιγόκερως

Μην ασχολείστε με καταστάσεις που έχουν λήξει. Με το ζόρι δεν θα βρείτε τρόπους για να επανασυνδεθείτε. Θα πρέπει να το θέλει και η άλλη πλευρά!

Υδροχόος

Δεν θέλετε να φύγετε από σχέσεις, που πιστεύετε ότι ακόμη ότι μπορούν να διορθωθούν. Σίγουρα θα πρέπει και εσείς σίγουρα θα βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Ιχθείς

Ξέρετε ότι κάποιο πρόσωπο, μέσα στην καθημερινότητα σας την κοινωνική σας ψάχνει. Το επόμενο Σαβ/Κο θα μιλήσετε και θα βρεθείτε από κοντά.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο  Ήλιος στους Διδύμους αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.