ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.04 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αντρικές πρωτοβουλίες
– Αισθηματικές εκπλήξεις
– Οικονομική δυναμική

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Μετράτε και ζυγίζετε όλα αυτά που σας λέει το άτομο που σας αφορά, και μάλλον δεν σας πείθει. Οι συναντήσεις που έρχονται μεταξύ σας, θα έχουν ενδιαφέρον.

Ταύρος

Δεν είστε έτοιμοι για να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα, καθώς ακόμη δεν έχετε καταφέρει να κλείσετε όλες τις πληγές του παρελθόν σας. Μη πιέζεστε.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε το….σε αυτόν που θέλετε. Δεν έχει σημασία, τώρα είστε κοινωνικοί γνώριμοι ή και φίλοι, πρέπει άμεσα το τοπίο να ξεκαθαρίσει.

Καρκίνος

Αν τελικά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις ερωτικές περιπέτειες, που σας κυκλώνουν, καλύτερα να τις σταματήσετε πριν ακόμη να πληγωθεί κάποιος.

Λέων

Δεν συνηθίζετε να κάνετε λάθος στις αισθηματικές σας επιλογές, και αυτό είναι κάτι που τώρα σας έχει άκρως προβληματίσει και μάλλον σας κάνει και νιώθετε άσχημα.

zwdia-fotia

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι να βρείτε νέο σύντροφο, εσείς θα είστε πλήρως απασχολημένοι με τον εργασιακό σας τομέα, που έχει πολλά να σας προσφέρει.

χαρτομαντεια Ζυγός

Κινηθείτε εκ του ασφαλούς και θα δείτε, ότι εν έχετε κάτι να φοβάστε. Οι διπλές καταστάσεις που τρέχουν στην ζωή σας, και αυτές θα πρέπει να λήξουν άμεσα.

Σκορπιός

Όσα και να προσφέρετε και να υπόσχεστε στο άτομο που αγαπάτε, αν αυτό δεν είναι ακόμη έτοιμο…δεν θα σας δώσει κάτι αντίστοιχο. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

zodia-88

Τοξότης

Είναι μια εποχή, που έχετε πολύ τρέξιμο με την εργασία αλλά και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά και τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας.

Αιγόκερως

Αγωνία και μοναξιά τέλος! Οι ημέρες θα έχουν για εσάς, πολλές δημόσιες σχέσεις και πιθανόν και να κάνετε μια σημαντική γνωριμία, που να μέλλει να γίνει μια μεγάλη αγάπη.

Υδροχόος

Καλέσματα και προτάσεις θα έχετε αυτό το διάστημα, από τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι τώρα θέλει να σας φέρε και πιο κοντά μέσα στην οικογενειακή του ζωή.

Ιχθείς

Οι μέρες έχουν πολλά να σας προσφέρουν και σίγουρα εσείς που είστε μόνοι ερωτικά, θα δείτε πικάντικα φλερτ να σας κυκλώνουν και να προσπαθούν να σας κερδίσουν.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.