ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.01Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.01Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 36. Σταυρός ( 06 Σπαθί )
Ερωτική εξέλιξη – επιτυχία, ηλικιωμένος – σοφός άντρας, μορφωμένη γυναίκα, καλή πορεία επιχείρησης.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Κάνετε μεγάλες θυσίες για να έχετε μια καλή σχέση με τον σύντροφο σας, που δείχνει να μην επιδιώκει την ισορροπία στο μεταξύ σας. Δώστε λίγο ακόμη χρόνο σε όλους.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δείκτης αποφάσεων θα είναι τα τέλη του Ιανουαρίου, καθώς θα μπορέστε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα, για την πορεία της σχέσης σας. Είστε ήδη απόλυτα δικαιολογημένοι για τις δράσεις σας.

ζωδια – Ζυγός: Επιστρατεύστε την απόλυτη διπλωματία σας. Δεν υπάρχουν καθόλου πια περιθώρια για εξηγήσεις και παραπάνω πίστωση χρόνου. Όλα κρίνονται στο τώρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Η εικόνα σας ενισχύεται σημαντικά και αυτό θα φέρει κοντά σας, νέα πρόσωπα που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν και να σας κατακτήσουν.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η καθημερινότητα σας έχει γίνει πολλή κουραστική με το να προσπαθείτε να γίνετε αρεστοί σε τρίτα πρόσωπα. Αφήστε και αυτούς να κάνουν την προσπάθεια τους.

ζωδια – Λέων: Πολλές και διαφορετικές οι ευκαιρίες που θα σας έρθουν μέχρι και τις 30/01, για να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις για την πορεία δεσμού – γάμου σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μια παραπάνω ευελιξία και υπομονή, θα χρειαστεί στον λόγο σας, για να μην έρθουν οι προσωπικές – συναισθηματικές καταστάσεις στα άκρα…και σπάσουν.

ζωδια – Υδροχόος: Οι τρέχουσες και περίπλοκες ερωτικές σας καταστάσεις…χρειάζονται πια την απόλυτη προσοχή σας. Οι αδέσμευτοι ας περιμένουν την αρχή του νέου μήνα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι ψευδαισθήσεις που έχετε για την σχέση σας, θα εξατμιστούν προσεχώς. Πολλά τα άμεσα και αληθινά γεγονότα που θα σας φωτίσουν τους δρόμους.

ζωδια – Παρθένος: Το προγράμματα σας είναι αρκετά βαρύ, άρα μην βάλετε και κάτι περισσότερο, που πιθανόν να σας αποσπάσει από την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Τοξότης: Η εσώτερη σας ανάγκη για συναισθηματική κατανόηση από τον σύντροφο σας, ακόμα αργεί. Οι μέρες που ακολουθούν χρειάζονται ηρεμία και διπλωματικό λόγο.

ζωδια – Ιχθύς: Είστε στο επίκεντρο πολλών προσωπικοτήτων. Αυτό πιθανόν να βάλει σε πρόβλημα τους δεσμευμένους. Για τους ελεύθερους, η μεγάλη αγάπη είναι κοντά.

tarw-wroskopio-4