ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.05 Παρασκευή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Μεγάλη αγάπη
– Ερωτική ένταση
– Οικονομική άνεση

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι, που το έχει προσφέρει ένα νέο ταίρι. Είστε από τους τυχερούς που μέσα στον μήνα Ιούνιο θα έχετε εκπλήξεις.

Ταύρος

Ότι και να είναι αυτό που σας απασχολεί, μάλλον θα πρέπει να το πείτε ευθέως στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει την θέληση να σας πλησιάσει περισσότερο.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις που τρέχουν στο μυαλό σας, είναι ακόμη γύρω από έναν μεγάλο έρωτα που δεν τον έχετε ξεπεράσει. Τώρα θα χρειαστεί να κοιτάξετε και το μέλλον σας.

zodia-0988

Καρκίνος

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει πιο κοντά ίσως και σε αισθηματικό επίπεδο. Το έχετε καταλάβει σίγουρα. Καλύτερα να δώσετε λίγο χρόνο παραπάνω.

χαρτομαντεια Λέων

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του νέου μήνα, έχουν πολλά να σας δώσουν. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας θα καταφέρετε να βρείτε μια καινούργια εργασία.

Παρθένος

Δεν μπορείτε να πάτε πιο κάτω την ερωτική σας ζωή, καθώς το πρώην ταίρι σας, έχει μπει σε μια διαδικασία να σας ξανα-ψάξει και να σας κάνει νέες προτάσεις.

taro-zodia-76

χαρτομαντεια Ζυγός

Είστε σε μια ερωτική αναμονή και αυτό έχει ήδη αρχίσει και σας ενοχλεί. Το άτομο που αγαπάτε, θα σας μιλήσει από την καινούργια εβδομάδα, με πλήρη αλήθεια.

Σκορπιός

Σκέψεις που υπάρχουν γύρω σας, είναι μόνο καλές και από το άτομο που εσείς θέλετε. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο θα υπάρξουν επικοινωνίες και πολλές συναντήσεις.

Τοξότης

Είστε αποφασισμένοι, να κάνετε μια νέα κίνηση για να προσεγγίσετε τον πρώην σας που δείχνει ότι θέλει να μιλήσετε και να βρείτε τρόπους επανασύνδεσης!

chartomanteia-44

Αιγόκερως

Πολλές και ιδιαίτερες οι προσωπικότητες που τρέχουν γύρω σας, και μάλλον ήδη κάποια σας έχει ερωτευτεί. Τώρα χρειάζεται να είστε προσεχτικοί στα λόγια σας.

χαρτομαντεια Υδροχόος

Δεν υπάρχουν θέματα που να μπαίνουν πια ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας. Τώρα χρειάζεται απλά να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε για το Καλοκαίρι σας.

Ιχθείς

Δεν πρόκειται να κάνετε καμία άλλη αισθηματική υποχώρηση. Έχετε θέσει πια τα όρια και τις προϋποθέσεις σας και το ταίρι σας καλείται αυτήν την εποχή, να σας δώσει σχετικές απαντήσεις!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.