Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/01 Είσαι όλου του κόσμου…οι Κυριακές!

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/01 Είσαι όλου του κόσμου…οι Κυριακές!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Χρόνια Πολλά σε όλους:

Κριός: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει διάθεση για να αλλάξει τις στατικές καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ρουτίνα, και κάτι ενδιαφέρον έχει να σας προτείνει.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι μέρες έχουν για εσάς πολλά καλά και δώρα από όλον τον κόσμο που σας αγαπάει. Σίγουρα το καλύτερα θα σας έρθει από τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΔΩΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δίδυμοι: Με την συνεχή άνοδο των οικονομικών σας, θα έχετε και την ευκαιρία και πολλές προβληματικές καταστάσεις μέσα στην ζωή σας να τις διορθώσετε.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Καρκίνος: Είναι καλό το κλίμα με τον σύντροφο σας, άρα και εκείνες οι παγωμένες – ανέγγιχτες συζητήσεις, που είχαν μείνει στην μέση, τώρα μπορούν να ξανα-αρχίσουν.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣΕΙΣ

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Λέων: Κάποιος θα εκμεταλλευτεί αυτό το γιορτινό κλίμα και μάλλον με μια έμμεση δικαιολογία, θα σας προσεγγίσει για να σας μιλήσει, και πάλι για τα ενεργά του συναισθήματα.
You and Me – ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Παρθένος: Κόσμος και επικοινωνίες, είναι στο μενού των ημερών, και ειδικά για εσάς που έχετε χωρίσει, θα υπάρξει και μια καλή δυνατότητα για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/01

Ζυγός: Το εργασιακό σας ταμπεραμέντο, θα σας οδηγήσει σε νέες συνεργασίες και ταξίδια. Το χρήμα έρχεται και μάλλον θα φέρει μαζί και μια ερωτική γνωριμία.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

zwdia-fotia

Σκορπιός: Την επανασύνδεση την θέλετε, αλλά φοβάστε την συνέχεια. Μέσα σε αυτήν την νέα εβδομάδα, θα έχετε μια πρόταση για συνάντηση, για να ξεκαθαριστούν τα πράματα.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Τοξότης: Κάποιο άτομο που κυκλοφορεί στους φιλικούς ή κοινωνικούς σας κύκλους, είναι πια έτοιμο, για να σας προσεγγίσει και να σας αποκαλύψει τα ερωτικά του συναισθήματα.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Αιγόκερως: Κάτι νέο έχει ξεκινήσει στην ερωτική σας ζωή, και σας έχει κάνει να αισθάνεστε πολύ ανεβασμένοι. Ο χρόνος αυτός θα φέρει και μια άμεση επισημοποίηση.
You and Me – ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

taro-zodia-098

Υδροχόος: Αγαπάτε χωρίς να το δείχνετε και αυτό σας έχει πραγματικά καταπιέσει πολύ. Οι μέρες αυτές θα δώσουν τις ευκαιρίες για να μιλήσετε στον άνθρωπο που θέλετε.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ιχθείς: Καινούργιες γνωριμίες, φέρνει για εσάς ο Ιανουάριος και θα είναι και μέσα σε αυτές ένας τεράστιος έρωτας …που θα σας αναγεννήσει.
You and Me – ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.